Curs PENTRU PROFESIONISTI, program de specializare complex care cuprinde toate informatiile si tehnicile de lucru cu diverse tipuri de aluat.
Inveti cu un Artizan boulanger – patiser autentic francez, cu studii temeinice in domeniul si o experienta internationala.
Alain Lens este un profesionist de origine franceza care a inceput scoala de patiserie brutarie la varsta de 13 ani, in Franta, cu stagii profesionale in boulangeriile franceze iar apoi calatorind profesional a lucrat la Hotel Atlantica in Dubai, si in alte tari exotice stabilindu-se in final in Romania in ultimii cinci ani, unde produce paine si specialitati de patiserie originale la Caramel
SECOND TRAINER CHEF PATISSIER RADU DRAGOS – FRANK DESSERT BAR
La acest curs vom invata
– cum lucram aluatul de paine
– cum producem paine in cele doua metode de baza
– cum crestem o maia si producem paine cu maia
– paine clasica si specialitati
pain de mie,
pain courant,
pain sur polish,
pain de seigle,
pain scandinave,
pain sur autolyse,
couronne roquefort,
pain au raisin,
pain sarazin,
pain cereale,
pain sandwich ,
ciabata, pistolet, casquette, tabatieres, pain sur levain dur,
pain aux figues, pain aux olives, de burger, pain pave, pain gluten free, baguette
– cum lucram un foitaj manual si laminat
pate feuiletee, pate a croissant,
fabricarea foietajului aperitif, sucree, pate brioche, croissant bicolor, brioche garnie, brioche sucree,
– diverse tipuri de produse de patiserie si specialitati Viennoiserie si Danish
Durata cursului 10 saptamani
Program 2 zile/saptamana de la ora 15.00- 18.00
Data incepere curs: 2 aprilie 2021
Pret curs 3.950 lei
Cursul poate fi achitat in 3 transe
Inscrie-te acum!
Categoria: Ateliere
Locuri disponibile: 3
Locatie: Bucuresti, strada Latina, nr. 6
Info & inscrieri:
🔴 Info & inscrieri:
📞 0726029515
📞 0767630734
📧 cristina.horecaschool@gmail.com