Acest curs este format din module

- Managementul activitatii de productie,

- Managementul calitatii

- Managementul  resurselor umane

- Modul de nutriție, ingineria meniului și food cost

- Istoria gastronomiei romanesti

- Aplicatii practice in cadrul scolii si folowing up al unui chef executiv in locatiile partenere

 

 

DURATA CURSULUI : 6 saptamani

Cursantii studiaza despre eficienta in bucatarie, food cost si ingineria meniului , participa la diverse demonstratii impreuna cu bucatari sefi instructori din cadrul cursului, utilizarea ingredientelor de sezon si alcatuirea meniurilor de sezon.

Cursantii sunt incurajati sa iasa din zona de confort si sa-si duca creativitatea la limita maxima in care pot creea un produs exceptional si inovativ

 Instructori/formatori

  • Chef Nico Lontras
  • Chef Johnny Susala
  • Dr. Ing. Gabriela Berechet
Lucram la noile pachete de cursuri, pe care le vom posta in curand. Pentru a nu pierde lansarea noilor cursuri, te poti abona la newsletter
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri