Un nou format al cursului de Bucătar șef unic in Romania !!!

 

 

Acest curs este pentru profesionistii care doresc sa se perfectioneze.

Curs de specializare interactiv modular cu temele :

- Managementul activitatii de productie, si al calitaii

- Managementul  resurselor umane, organizare si comunicare.

- Organizarea corecta a  unui eveniment si tendinte

- Cum aplicam corect procedurile HACCP

- Ingineria meniului și food cost si stoc control. Achizitii

- Istoria gastronomiei romanesti

- Tendinte in gastronomia moderna

- Aplicatii practice in cadrul scolii care este echipata cu un laborator complex si folowing up al unui chef executiv in locatiile partenere

DURATA CURSULUI : 6 saptamani

Cursantii studiaza despre eficienta in bucatarie, food cost si ingineria meniului , participa la diverse demonstratii impreuna cu bucatari sefi instructori din cadrul cursului, utilizarea ingredientelor de sezon si alcatuirea meniurilor. Cursul se bazeaza pe aplicatii practice si lectii interactive

Cursantii sunt incurajati sa iasa din zona de confort si sa-si duca creativitatea la limita maxima in care pot creea un produs exceptional si inovativ

 Instructori/formatori

  • Chef Ciprian Nicolescu
  • Ghef Georgy Valery
  • Chef Nico Lontras
  • Chef Johnny Susala
  • Cesar Waelivaara - Hostalion Management School

Conditii de aces:

- Calificare bucatar

- experienta in domeniu

Cursul este acreditat ANC si la absolvirea lui se elibereaza certificat de absolvire emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Lucram la noile pachete de cursuri, pe care le vom posta in curand. Pentru a nu pierde lansarea noilor cursuri, te poti abona la newsletter
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri