Munca unei cameriste este aceea de a avea grija si de a pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru camerele de hotel si în alte zone din hotel, destinate oaspetilor.
Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa curete camerele, holurile si alte încaperi, manual sau folosind echipament de curatenie - sa curete si sa dezinfecteze baile - sa schimbe asternuturile în camere - sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape, precum si alte produse necesare, sa furnizeze mâncare si bauturi incluse în serviciile hotelului - sa faca alte eventuale servicii oferite de hotel oaspetilor.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în interiorul hotelurilor sau uneori în alte facilitati de acest gen

Pentru a avea succes într-o meserie care implică lucrul cu oameni veniţi să se distreze şi să cheltuiască bani, angajaţii trebuie să respecte cinci reguli de bază:
Să aibă o atitudine plină de atenţie şi solicitudine (customer care)
Să zâmbească
Să respecte formulele de salut
Să nu uite de formulele de mulţumire
Să respecte tehnicile de lucru specifice
Acest curs se adreseaza celor care doresc sa se califice in aceasta ocupatie.
Curs de calificare nivel 2, durata 10 saptamani, autorizat de ANC

Lucram la noile pachete de cursuri, pe care le vom posta in curand. Pentru a nu pierde lansarea noilor cursuri, te poti abona la newsletter
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri