Horeca Kids este o experiente culinara unica prin oferirea de ateliere de  gatit copiilor, intr-un mediu sigur care incurajeaza creativitatea si initiativa de a descoperi lucruri noi.

Fiecare vizita la Horeca Kids este o experienta noua, cu teme noi si programe interesante unde scoatem teama, misterul si necunoscutul din „gatit” si le transformam in preparate culinare si experimente educative.

Nu numai ca vom gati! Orice reteta preparata la noi este o sansa de a explora multe subiecte de studiu, intr-un cadru distractiv si interactiv. Personalul nostru calificat va face fiecare clasa de gaiti o experienta de neuitat pentru copii.

Parintii vor fi surprinsi sa priveasca cum „tanarul bucatar chef” creste cu incredere in sine si cunostinte, in timp ce recreeaza acasa pentru familie, retele invatate.

Fiecare sesiune este conceputa pentru a familiariza copiii cu diverse alimente, cu importanta si necesitatea consumarii acestora, cu tehnicile de folosire in siguranta a ustensilelor, cu manierele in bucatarie, toate acestea in timp ce experimenteaza placerea de a crea, prepara si degusta retete culinare.

Lucram la noile pachete de cursuri, pe care le vom posta in curand. Pentru a nu pierde lansarea noilor cursuri, te poti abona la newsletter
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri