HS este o experiente culinara unica, care ofera copiilor ateliere de gatit intr-un mediu sigur care incurajeaza creativitatea si initiativa de a descoperii lucruri noi.

Fiecare vizita la HS este o experienta noua, cu teme noi si programe interesante unde scoatem teama, misterul si necunoscutul din „gatit” si le transformam in preparate culinare si educative.

Nu numai ca vom gati, in realitate, orice reteta preparata la HS, este o sansa de a explora multe subiecte de studiu, intr-un cadru distractiv si interactiv. Personalul nostru calificat va face fiecare clasa de gaiti o experienta de neuitat pentru copii.

Parintii vor fi surprinsi sa priveasca cum „tanarul bucatar chef” creste cu incredere in sine si cunostinte, in timp ce recreeaza acasa pentru familie, retele invatate.

Fiecare sesiune este conceputa pentru a familiariza copii cu diverse alimente, importanta si necesitatea consumarii acestora, tehnicile de folosire in siguranta a ustensilelor, manierele in bucatarie, toate acestea in timp ce experimenteaza placerea de a creea, prepara si degusta retete culinare.

Scurta descriere

In luna magica a Craciunului la Horeca Culinary School au loc ateliere culinare/showuri pentru dedicate turtei dulci.

Vezi detalii
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri