CURSURI INTENSIVE/WORKSHOP/MASTERCLASS

Cursurile se adreseaza profesionistilor in domeniul care doresc sa se specializeze in tehnici noi de lucru, si in haute cuisine.
- Cursuri de Art plating
- French Cuisine
- Italian Cuisine
- Asiatic Cuisine
- Istoria gastronomiei romanesti
- Gastronomia Romaneasca reinventata
- cum sa folosim ingredientele de sezon

MASTERCLASS SOUS VIDE & PLATING FOR INOVATING CHEFS

by CHEF CIPRIAN NICOLESCU

 

CURS DE ARTA CULINARA PREPARATE RECI MENIU EVENIMENT

by CHEF GEORGY VALERY

Scurta descriere

Ce este tehnica de gătire ”Sous Vide”? eSTE definita ca fiind procesul de gatire lenta, la o temperatura specifica, a alimentelor sigilate in vid. Cu aceasta metoda foarte simplu de gestionat veti putea gati o gama variata de preparate, de la friptura pana la fructe

Vezi detalii

Scurta descriere

Va sugeram un alt mod de a concepe meniul pentru evenimente si venim in intampinarea nevoilor voastre cu o abordare ingenioasa pentru obtinerea rezultatelor spectaculoase!

Vezi detalii

Scurta descriere

Esti profesionist si lucrezi in locatii de evenimente sau in restaurant? Acum ai ocazia sa lucrezi impreuna cu chef Georgy Valery preparate reci pentru eveniment in trendul anului 2019.

Vezi detalii

Scurta descriere

Esti profesionist si lucrezi in locatii de evenimente sau in restaurant acum ai ocazia sa lucrezi impreuna cu chef Georgy Valery preparate reci pentru eveniment in trendul anului 2019.

Vezi detalii
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri