CURSURI INTENSIVE/WORKSHOP/MASTERCLASS

Cursurile se adreseaza profesionistilor in domeniul care doresc sa se specializeze in tehnici noi de lucru, si in haute cuisine.
- Cursuri de Art plating
- French Cuisine
- Italian Cuisine
- Asiatic Cuisine
- Istoria gastronomiei romanesti
- Gastronomia Romaneasca reinventata
- cum sa folosim ingredientele de sezon

 

Scurta descriere

Masterclass creat special pentru profesionistii care lucreaza in domeniul evenimentelor, bucatari , dar si pentru toti cei care doresc sa inteleaga tehnica corecata de lucru a unui meniu de eveniment de succes.

Vezi detalii

Scurta descriere

CURS SPECIALIZARE PENTRU PROFESIONISTI. Studiem despre eficienta in bucatarie, food cost si ingineria meniului utilizarea ingredientelor de sezon . Cursantii participa la diverse demonstratii impreuna cu bucatari sefi instructori din cadrul cursului

Vezi detalii

Scurta descriere

SEMINAR SI LIVE COOKING DEMO adresat celor care doresc sa cunosca aceasta tehnica de gatit.

Vezi detalii

Scurta descriere

Masterclass creat special pentru bucatarii profesionisti care lucreaza in domeniul evenimentelor dar si celor care doresc sa inteleaga tehnica de lucru corect a unui meniu de eveniment de succes.

Vezi detalii

Scurta descriere

Cursantii studiaza despre eficienta in bucatarie, food cost si ingineria meniului , participa la diverse demonstratii impreuna cu bucatari sefi instructori din cadrul cursului, utilizarea ingredientelor de sezon si alcatuirea meniurilor. Curs aplicativ cu lectii practice si teoretice

Vezi detalii
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri