Cursurile intensive / Workshopurile si Atelierele  sunt ideale pentru cei care vor să lucreze pe piaţa reală, deoarece au ocazia să înveţe direct de la profesionişti.
Fie ca esti amator, pasionat de a invata si crea deserturi de orice fel sau profesionist in domeniu deja poati învăţa foarte multe lucruri în cadrul unui workshop unde profesioniştii îi prezintă exact ceea ce nu reuşeşti să înveţi la şcoală sau chiar din practică, în primii ani de carieră.
 Din acest motiv, workshopurile pot creşte şansele unui absolvent la angajare şi, de asemenea, pot creşte rata de succes a profesioniştilor care deja lucrează în respectivele domenii.
Horeca School a fost prima scoala de formare profesionala din Bucuresti care a introdus workshopurile si atelierele in stransa legatura cu profilul cursurilor de calificare cofetar si bucatar inca din anul 2013, organizand diverse ateliere in locatiile partenere si apoi din 2015 in propriul laborator-scoala.

La Horeca school organizam cursuri intensive si Workshopuri cu teme de interes in domeniul deserturilor cele mai cautate fiind :
- Curs intensiv Chocolate Confection si Praline
-  Entremets
-  French Patisserie
-  Curs de eclairs
-  Curs de Torturi Naked Cakes

In categoria Master Class invitam cofetari si ciocolatieri profesionisti cu recunoastre internationala  in domeniu  sau de la  alte scoli din strainatate cu care colaboram.
Unul dintre acestia a fost cunoscutul ciocolatier brazilian pastry chef Diego Lozano care s-a bucurat de un succes enorm la Cursul din noiembrie 2016.
Urmatoarele Master Class in program sunt:
- noiembrie 2017 -  Chef Diego Lozano

 


-11,12,13,14  aprilie 2018 - Pastry chef Karim Bourgi

 

 


- 2,3,4 octombrie 2018 - pastry chef  Hans Ovando ( (World Chocolate Master 2013 )

https://www.instagram.com/hans_ovando/

 

Hans Ovando va sustine doua sesiuni de cursuri in octombrie 2018:

  • 2,3,4 octombrie Modern Pastry- the Theory of creativity. Pret 650 EURO
  • 5,6 octombrie : SAVORY - doua zile de curs hands-on cu tema:  tarte dulci si sarate. Pret 335 EURO

 

 

- 28/29/30 MARTIE 2019 WORLD CHOCOLATE MASTER FRANK HAASNOOT - the winner of the World Chocolate Masters 2011

https://www.instagram.com/frankhaasnoot/?hl=ro

 

Detalii legte despre aceste cursuri le gasiti in calendarul cursurilor din homepage horeca school .

 

 

 

 

 


 

Scurta descriere

Un masterclass sub forma unui seminar si curs practic despre Intoleranță nutritivă, patiserie fără zahăr și lactoză fara ou și gluten.

Vezi detalii

Scurta descriere

Direct din Moskova, in premiera in Romania ,exclusiv la Horeca School renumita in toata lumea, Olga Penioza vine cu un concept unic:«Three Wedding buffets: in three working days»

Vezi detalii

Scurta descriere

KARIM BOURGI , maestrul incontestabil al texturilor asa cum este catalogat pe buna dreptate de catre specialisti, revine in Romania cu un curs dedicat TEXTURE-TASTE - BALANCE- DESIGN. Maestrul isi încurajează studenții săi să urmărească ceea ce iubesc și să creeze ceea ce isi imagineaza.

Vezi detalii

Scurta descriere

Nordic Champion in baking , BEDROS KABRANIAN direct din Suedia in exclusivitate la Horeca School cu un curs Viennoiserie, pentru a doua oara in Romania

Vezi detalii

Scurta descriere

The philosophy of Alta Pasticceria Italiana is to produce in a completely natural way, with the highest respect for tradition and processing time.

Vezi detalii

Scurta descriere

Cozonacul nostru dulce, savuros, aromat, cu stafide, nuci, brânzã, ciocolatã sau rahat, simbol al sãrbãtorilor fundamentale ale creştinismului, cozonacul este de fapt o pâine mai specialã, cu o reţetã veche ce a fost îmbunãtãţitã progresiv.

Vezi detalii

Scurta descriere

HORECA SUMMER SCHOOL este un concept de curs intensiv, special creat pentru pasionatii de arta deserturilor, care doresc sa-si petreaca o saptamana intr-un mod creativ, relaxant si placut facand ceea ce iubesc: deserturi de toate felurile ! HAVE FUN WITH US !

Vezi detalii

Scurta descriere

PARFAIT - un desert de mult uitat revine acum in actualitate. fructar sau chocolat, racoros si cu un gust exceptional.

Vezi detalii

Scurta descriere

HORECA SUMMER SCHOOL este un concept de curs intensiv, special creat pentru pasionatii de arta deserturilor, care doresc sa-si petreaca o saptamana intr-un mod creativ, relaxant si placut facand ceea ce iubesc: deserturi de toate felurile ! HAVE FUN WITH US !

Vezi detalii
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri