Cursurile intensive / Workshopurile si Atelierele  sunt ideale pentru cei care vor să lucreze pe piaţa reală, deoarece au ocazia să înveţe direct de la profesionişti.
Fie ca esti amator, pasionat de a invata si crea deserturi de orice fel sau profesionist in domeniu deja poati învăţa foarte multe lucruri în cadrul unui workshop unde profesioniştii îi prezintă exact ceea ce nu reuşeşti să înveţi la şcoală sau chiar din practică, în primii ani de carieră.
 Din acest motiv, workshopurile pot creşte şansele unui absolvent la angajare şi, de asemenea, pot creşte rata de succes a profesioniştilor care deja lucrează în respectivele domenii.
Horeca School a fost prima scoala de formare profesionala din Bucuresti care a introdus workshopurile si atelierele in stransa legatura cu profilul cursurilor de calificare cofetar si bucatar inca din anul 2013, organizand diverse ateliere in locatiile partenere si apoi din 2015 in propriul laborator-scoala.

La Horeca school organizam cursuri intensive si Workshopuri cu teme de interes in domeniul deserturilor cele mai cautate fiind :
- Curs intensiv Chocolate Confection si Praline
-  Entremets
-  French Patisserie
-  Curs de eclairs
-  Curs de Torturi Naked Cakes

In categoria Master Class invitam cofetari si ciocolatieri profesionisti cu recunoastre internationala  in domeniu  sau de la  alte scoli din strainatate cu care colaboram.
Unul dintre acestia a fost cunoscutul ciocolatier brazilian pastry chef Diego Lozano care s-a bucurat de un succes enorm la Cursul din noiembrie 2016.
Urmatoarele Master Class in program sunt:
- noiembrie 2017 -  Chef Diego Lozano

 


-11,12,13,14  aprilie 2018 - Pastry chef Karim Bourgi

 

 


- 2,3,4 octombrie 2018 - pastry chef  Hans Ovando ( (World Chocolate Master 2013 )

https://www.instagram.com/hans_ovando/

 

Hans Ovando va sustine doua sesiuni de cursuri in octombrie 2018:

  • 2,3,4 octombrie Modern Pastry- the Theory of creativity. Pret 650 EURO
  • 5,6 octombrie : SAVORY - doua zile de curs hands-on cu tema:  tarte dulci si sarate. Pret 335 EURO

 

 

- 28/29/30 MARTIE 2019 WORLD CHOCOLATE MASTER FRANK HAASNOOT - the winner of the World Chocolate Masters 2011

https://www.instagram.com/frankhaasnoot/?hl=ro

 

Detalii legte despre aceste cursuri le gasiti in calendarul cursurilor din homepage horeca school .

 

 

 

 

 


 

Scurta descriere

Frank Haasnoot este unul dintre cei mai titrați cofetari din lume, iar în martie 2019 vine la București la HORECA SCHOOL să își prezinte creațiile inovatoare. Nu rata șansa de a învăța din experiența unui profesionist! Locurile sunt limitate.

Vezi detalii

Scurta descriere

Nordic Champion in baking , BEDROS KABRANIAN direct din Suedia in exclusivitate la Horeca School cu un curs Viennoiserie si specialitati de paine.

Vezi detalii

Scurta descriere

Marike van Beurden vine cu cele mai noi trenduri in desertul de bucatarie - plated dessert . Curs de perfectionare adresat bucatarilor dar si cofetarilor care doresc sa se specializeze in activitatea de deserturi de bistro/restaurant/evnimente/braserie

Vezi detalii

Scurta descriere

Hans Ovando este un exponent al gustului bun, al aromelor intense dar perfect echilibrate, este un maestru al simplitatii delicioase, al celor mai reusite combinatii de gusturi si arome.

Vezi detalii

Scurta descriere

Vă invităm să participați la un curs practic sustinut de un campion al Spaniei, inovator, carismatic, HANS OVANDO Sub îndrumarea celui mai bun profesor din domeniul patiseriei de cel mai înalt nivel, veți reproduce un nou program de deserturi făcute în forme avangardiste și culori uluitoare.

Vezi detalii

Scurta descriere

Termenii petit gateaux se traduc prin torturi in miniatura si sunt deserturi care devin din ce in ce mai populare in cofetaria moderna. Delicatetea si forma lor aduc acel factor wow pe care il cautam la prajiturile moderne. Curs aplicativ si interactiv

Vezi detalii

Scurta descriere

Entremets au cucerit lumea cu eleganta si minimalismul lor, insa dincolo de aspect, ele sunt torturi complexe a caror structura include diverse insertii si jocuri de culori ori texturi. Curs aplicativ hands-on. La curs folosim ingrediente 100% naturale.

Vezi detalii

Scurta descriere

Direct de la Paris pastry chef Mirela Murarusi ne prezinta un CURS ENTREMETS ETAJATE , torturi pentru evenimente si ocazii speciale .

Vezi detalii

Scurta descriere

MACARONS !!! O placere sa le descoperi acum cu noi !!! Cofetaria frantuzeasca exceleaza prin multe deserturi, dar putine au atras atentia asa cum au facut-o macarons - aceste fursecuri colorate realizate cu faina de migdale, umplute doua cate doua cu cele mai fine si aromate creme si jeleuri!

Vezi detalii
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri