Cursurile intensive / Workshopurile si Atelierele  sunt ideale pentru cei care vor să lucreze pe piaţa reală, deoarece au ocazia să înveţe direct de la profesionişti.
Fie ca esti amator, pasionat de a invata si crea deserturi de orice fel sau profesionist in domeniu deja poati învăţa foarte multe lucruri în cadrul unui workshop unde profesioniştii îi prezintă exact ceea ce nu reuşeşti să înveţi la şcoală sau chiar din practică, în primii ani de carieră.
 Din acest motiv, workshopurile pot creşte şansele unui absolvent la angajare şi, de asemenea, pot creşte rata de succes a profesioniştilor care deja lucrează în respectivele domenii.
Horeca School a fost prima scoala de formare profesionala din Bucuresti care a introdus workshopurile si atelierele in stransa legatura cu profilul cursurilor de calificare cofetar si bucatar inca din anul 2013, organizand diverse ateliere in locatiile partenere si apoi din 2015 in propriul laborator-scoala.

La Horeca school organizam cursuri intensive si Workshopuri cu teme de interes in domeniul deserturilor cele mai cautate fiind :
- Curs intensiv Chocolate Confection si Praline
-  Entremets
-  French Patisserie
-  Curs de eclairs
-  Curs de Torturi Naked Cakes

In categoria Master Class invitam cofetari si ciocolatieri profesionisti cu recunoastre internationala  in domeniu  sau de la  alte scoli din strainatate cu care colaboram.
Unul dintre acestia a fost cunoscutul ciocolatier brazilian pastry chef Diego Lozano care s-a bucurat de un succes enorm la Cursul din noiembrie 2016.
Urmatoarele Master Class in program sunt:
- noiembrie 2017 -  Chef Diego Lozano
- aprilie 2018- Pastry chef Karim Bourgi
-  octombrie 2018 - pastry chef  Hans Ovado ( (World Chocolate Master 2013 )

 


 

Scurta descriere

Modernul întâlnește tradiția în acest curs profesional de patru zile cu patisierul chef Karim Bourgi. Cunoscut pentru abilitățile sale tehnice și stilul unic, Karim Bourgi provoacă normele din industrie și încurajează studenții săi să urmărească ceea ce iubesc și să creeze ceea ce își imaginează.

Vezi detalii

Scurta descriere

Entremets au cucerit lumea cu eleganta si minimalismul lor, insa dincolo de aspect, ele sunt torturi complexe a caror structura include diverse insertii si jocuri de culori ori texturi. Curs aplicativ hands-on. La curs folosim ingrediente 100% naturale.

Vezi detalii

Scurta descriere

Introducere in lumea dulce a tartelor moderne, creatii exclusiviste pentru Sezonul de toamna. Curs aplicativ hands-on. Folosim doar ingrediente 100% naturale.

Vezi detalii

Scurta descriere

Termenii petit gateaux se traduc prin torturi in miniatura si sunt deserturi care devin din ce in ce mai populare in cofetaria moderna. Delicatetea si forma lor aduc acel factor wow pe care il cautam la prajiturile moderne. Curs aplicativ si interactiv.

Vezi detalii

Scurta descriere

Pentru a doua oara in Romania, renumitul pastry chef, finalist World Chocolate Masters in 2015, ciocolatier si cofetar cu o vasta experienta in domeniu, Diego Lozano ne propune un program de curs despre TENDINTE IN COFETARIA MODERNA !!

Vezi detalii

Scurta descriere

Curs complex de ciocolaterie, praline si bomboane de ciocolata cu umpluturi si texturi uimitoare !! Folosim ciocolata de cea mai buna calitate si ingrediente 100% naturale. Curs aplicativ si interactiv pentru iubitorii lucrului cu ciocolata

Vezi detalii

Scurta descriere

Hartia comestibila este o tehnica noua in Romania si presupune lucru migalos si o mare atentie la detalii. Rezultatele insa sunt uimitoare, obtinandu-se flori, foliaj sau alte elemente de decor absolut minunate, diafane si delicate!

Vezi detalii

Scurta descriere

ENTREMETS sunt torturi elegante, delicate, in care predomina cremele fine si contrastele de testura, culori si gusturi. Curs aplicativ hands-on. La curs folosim ingrediente 100% naturale.

Vezi detalii

Scurta descriere

ENTREMETS sunt torturi elegante, delicate, in care predomina cremele fine si contrastele de testura, culori si gusturi. Curs aplicativ hands-on. La curs folosim ingrediente 100% naturale.

Vezi detalii
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri