ATELIER TURTA DULCE COPII

Data: 2017-12-10 10:00
Durata: 3 ore, 0 minute
Data:
2017-12-10 10:00
Categoria:
HORECA KIDS
Durata:
3 ore, 0 minute
Locuri dispoinibile:
1
Pret:
150 RON
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

In luna magica a Craciunului la Horeca Culinary School au loc ateliere culinare/showuri pentru copii

Pentru inscrieri ne puteti contacta la 0730882288/ 0726029515

   

Aceste ateliere vot fi extrem de interactive pentru ei, vor fi implicati in toate etapele (si credeti-ne, Chef Stefan Popescu are un mod aparte de a fi in preajma copiilor). O sa miroasa a turta dulce si scortisoara, vom face un aluat (ceva simplu pentru copii, fara grad prea mare de dificultate) pe care il  vor modela  in diverse mini forme si pe care ei, copiii, il pot decora cu icing sugar dupa propria lor imaginatie.

                                      

Copii vor primii reteta (va fi una extrem de usoara si rapida), pentru a-i incuraja sa gateasca impreuna cu parintii lor acasa, deoarece este dovedit ca amintirea gustului si mirosul din bucatarie in preajma sarbatorilor este mai puternica decat orice alt cadou primit.

Partea cea mai frumoasa a acestui atelier o sa constea in faptul ca fiecare copil va putea lua acasa din proprile creatii, pentru a le face cadou parintilor, bunicilor, prietenilor si mai mult de atat, pot sa isi aduca contributia la impodobirea bradului printr-o podoaba creatie proprie, o podoaba din turta dulce.

Atelierele si show-urile culinare dedicate copiilor si a turtei dulci, sunt sustine de Chef Stefan Popescu recunoscut ca unul dintre bucătarii de top ai României, cu o specializare în patiserie-cofetărie la prestigiosul Institut Paul Bocuse din Franţa.

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri