Data: 2019-09-26 09:30
Durata: 3 zile
Data:
2019-09-26 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
10
Pret:
595 EURO PROMOTIE 499 euro pana la data de 10 August
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

EXCLUSIV LA HORECA SCHOOL!! BEDROS KABRANIAN

Locurile se ocupa foarte repede, inscrie-te acum la tel 0730882288

BEDROS KABRANIAN  MASTERCLASS

CROISSANT { R } EVOLUTION

26/27/28 SEPTEMBER  2019

Master baker Bedros Kabranian traieste si lucreaza in Suedia. Pe parcursul carierei sale profesionale a ajuns unul din cei mai buni bakeri din lume.

De curand a fost decretat de catre UIBC "the second world baker of the year 2019" !!!

Revine in Romnia la Horeca School cu un curs exceptional, in exclusivitate la Horeca Culinary School.

 

 

  Titlurile obtinute:

*Member in "The Swedish National Baking Team" since 2015/ Medlem i Bagarlandsget

*Regional Culinary World Cup Worldchampion with Stockholm Culinary Team 2014-2018

*Nordic Champion in baking 2015 (Nordic Bakery Cup)

*(individual)Nordic Best Viennese pastry 2015 (Nordic Bakery Cup)

*Finalist in Swedish "Baker of the year " 2016 (Svenska Mästerskapen)

*Nordic Champion in bakeing 2016 (Nordic Bakery Cup)

 

 

Curs participativ in  cadrul caruia vom invata :

  • Croissant (different variations)
  • Pain au chocolate (different. Variations)
  • Cruffins (2 different)
  • The cube
  • kouign amann
  • Brioche (laminated and plain)
  • Laminated loaf
  • Danish (different variations)

 

 

 

Costul cursului include:

Participarea la curs sub indrumarea master baker Bedros Kabranian

Produse pentru degustare la final de curs

Materia primă formata din ingrediente naturale de cea mai buna calitate

Suport de  curs - retetar

Echipament de lucru

Diploma de participare

Coffee break, snacks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu dumneavoastra !

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri