Data: 2018-11-22 09:00
Durata: 3 zile
Data:
2018-11-22 09:00
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
1
Pret:
495 EURO
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acest curs este foarte solicitat, iar numarul de locuri se epuizeaza repede.

Pentru rezervare va rugam sa ne contactati la tel 0730882288 sau e-mail:

cristina.horecaschool@gmail.com

Nu pierde ocazia sa participi la un curs exclusiv la Horeca School.

MASTERCLASS VIENNOISERIE- BEDROS KABRANIAN

22,23,24 NOIEMBRIE 2018

Master baker Bedros Kabranian trieste si lucreaza in Suedia. Pe parcursul carierei sale profesionale a ajuns unul din cei mai buni bakeri din lume, iar pe plan local enumeram si cateva din titlurile obtinute:

*Member in "The Swedish National Baking Team" since 2015/ Medlem i Bagarlandsget

 

*Regional Culinary World Cup Worldchampion with Stockholm Culinary Team 2014-2018

*Nordic Champion in baking 2015 (Nordic Bakery Cup)

*(individual)Nordic Best Viennese pastry 2015 (Nordic Bakery Cup)

*Finalist in Swedish "Baker of the year " 2016 (Svenska Mästerskapen)

*Nordic Champion in bakeing 2016 (Nordic Bakery Cup)

 

Curs participativ in  cadrul caruia vom invata :

  • Croissant (different variations)
  • Pain au chocolate (different. Variations)
  • Cruffins (2 different)
  • The cube
  • kouign amann
  • Brioche (laminated and plain)
  • Laminated loaf
  • Danish (different variations)

 

 

Costul cursului include:

Participarea la curs sub indrumarea master baker Bedros Kabranian

Produse pentru degustare la final de curs

Materia primă formata din ingrediente naturale de cea mai buna calitate

Suport de  curs - retetar

Echipament de lucru

Diploma de participare

Coffee break, snacks

 

 

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu dumneavoastra !

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri