Acest curs este foarte solicitat !!
Va rugam sa va rezervati un loc din timp !!
Pentru inscriere ne puteti contacta la tel: 0730882288
Cursul a fost creat special pentru profesionisti: bucatari sefi, bucatari, manageri locatii evenimente.
TEHNICA MENIULUI DE EVENIMENT
Evenimentele care marcheză viața profesională sau personală a oamenilor sunt asociate indisolubil cu mâncarea și băutura.
Meniul de evenimente este o provocare pentru orice operator din sectorul de producție culinară, pentru bucătari și cofetari, ospătari, barmani, somelieri și barista.
Un conglomerat de competențe, aptitudini și abilități care pot transforma cea mai informală întâlnire într-una memorabilă.
Meniul de evenimente este punerea în operă a mai multor obiective, inițiate de solicitant, moderate de operator și ”consumate” de oaspeți!
Alegerea pieselor care crează puzzel-ul numit ”eveniment” este o activitate în care nu lasă loc improvizației, iar oaspeții de azi sunt cel mai bun și mai eficient instrument de marketing al operatorului economic.
Programul ”Tehnica meniului de evenimente” se va desfășura sub sloganul:
”Ceea ce auzi - vei uita! Ceea ce vezi - îți vei aminti! Ceea ce faci – vei înțelege”, pregătind sub îndrumarea Chefului Bogdan Piele meniul propus.
Chef Bogdan Piele lucrează ca bucătar de 25 de ani, desăvârșindu-și pregătirea sub bagheta Chefilor din Germania, Franța și Elveția dar și din România.
A deschis mai multe restaurante în România și a gătit la peste 1000 de nunți.
Lucrează ca Executive Chef la Complexul Militari Residence Ballroom și Aqua Garden unde coordonează peste 30 de bucătari pentru 7 saloane cu o capacitate totală de 2000 de locuri precum și un restaurant à la carte de 500 de locuri.
Chef Bogdan Piele este și proprietarul unui laborator unde produce deserturi și pâine artizanală pentru restaurante, locul unde își experimentează și noile proiecte gastronomice!
"La 20 de ani distanță, sunt onorată să colaborez cu fostul meu cursant, fiind pentru un formator cea mai mare recompensă profesională!" ne spune dna. ing. Gabriela Berechet
CURS SUSTINUT DE :
- Dr. Ing. Gabriela Berechet - culinary specialist, membru in juriul a numeroase competitii internationale, autor : CARTEA BUCATARULUI PROFESIONIST si CARTEA COFETARULUI PROFESIONIST
- Chef BOGDAN PIELE - De peste 20 de ani creaza amintiri care lasă clienții și invitații lor cu impresii minunate, de durată. Pasionat, autodidact, în permanentă competiție cu sine, serios și dedicat – acestea sunt cuvintele cheie care îl definesc pe Chef Bogdan Piele.
Obiectivele programului sunt:
Chef BOGDAN PIELE
P A S I U N E / D E D I C A R E /
E X C E L E N T A
DURATA CURS:
MODUL 3 ZILE
Grupa este de maxim 18 participanti
PROGRAM CURS:
Programul se va desfășura pe două module:
ZIUA 1
9 – 12.00
1.Considerente teoretice și practice pentru reușita evenimentelor
2. Alcătuirea echipelor și repartizarea activităților pe tematica programului:
Master-class Chef Bogdan Piele 13.00-17.00
Mise-en-place și pre-preparare, condiționare și păstrare:
Carne
Pește
Legume
Recapitulare și feed-back
ZIUA 2
9.00 – 17.00 Master-class Chef Bogdan Piele
ZIUA 3
9.00 – 17.00
Evaluarea zilei precedente
Montare la farfurie și bufet
Pregătirea pentru service
Concluzii și feed-back