CURS BRUTARIE BUCURESTI

Data: 2017-08-28 15:00
Durata: 2 luni, 8 săptămâni
Data:
2017-08-28 15:00
Categoria:
Curs Brutar
Durata:
2 luni, 8 săptămâni
Locuri dispoinibile:
10
Pret:
2700 lei
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Curs aplicativ cu ore de practica in scoala

Vom invata sa facem  paine cu maia naturala, fara drojdie, o paine autentica, coapta pe vatra, cu miez gustos si coaja crocanta.

Vom studia atat  metodele industriale dar si artizanale.

Tematica cursului:

Lectii teoretice si ore de practica in laboratorul scolii

Invatam sa pregatim materiile prime: faina, sare, apa

Prepararea aluatului prin cele doua metode: directa si indirecta

Dozarea materiilor prime si auxiliare

Framantarea aluatului

Fermentatia aluatului

Divizarea si modelarea manuala  a  aluatului

Controlarea dospirii

Coacerea aluatului

Sortarea si ambalarea produselor de panificatie

Depozitarea produselor de panificatie

Folosind diverse combinaţii de ingrediente,  făinuri integrale sau seminţe, cursanţii vor exersa  modalităţi de procesare, modelare şi coacere a aluaturilor, urmărindu-se diversificarea sortimentelor.

Vom invata sa facem  paine cu maia naturala, fara drojdie, o paine autentica, coapta pe vatra, cu miez gustos si coaja crocanta.

Vom invata despre metodele industriale dar si artizanale.

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri