La acest curs locurile sunt limitate la 14 persoane !!
Va rugam sa va inscrieti din timp !!
Pentru rezervari sunati la tel:0766 419 201 Chef Cristian Dumitru
La Horeca School orele de gastronomie sunt predate de catre bucatri sefi profesionisti cu teorie si practica in laboratorul din scoala dotat cu postturi de lucru individuale la standarde europene.
Programa scolara , este conceputa pentru a te învăța practica și arta reală de gătit prin teorie, tehnică, viteză și lucrul în echipă. Acestea vor fi esențiale pentru succesul în cariera ta culinară.
Cursul se adreseaza celor care doresc sa se califice si sa urmeze aceasta profesie, celor care doresc o reorientare profesionala, celor care detin un restaurant sau vor sa deschida unul si doresc sa se initieze in tehnicile de baza in bucatarie.
Curs conceput in doua module cu durata totala de 20 saptamani.
In primul modul se predau notiuni fundamentale pe durata caruia se vor studia:
In cadrul acestui modul invatam sa lucram practic in laborator temele din cadrul cursului impreuna cu bucatari sefi instructori in cadrul cursului
.In modulul 2 se aplică tehnicile dobândite în nivelul de bază și incep introducerea influențelor si aromelor bucătăriei internationale. Se descopera si se invata tehnici avansate de transare, taiere, filetare, tocare, operatiuni de sotare, prajire, posare etc, de preparare a sosurilor, aprecierea aromei.
Lecțiile vor acoperi formarea si in segmentul importantei combinatiilor de culori, gust si textura precum si în prezentarea produsului finit
Costul cursului include toate lectiile practice si teoretice , materiale de curs, desfasurarea probei de examen final.
INSCRUCTORI/FORMATORI
Peste 30% din toate mesele consumate în restaurante sunt micul dejun, brunch și masa de prânz. Acest curs explorează tehnicile și ingredientele folosite
16. Bucatarie internationalaIn cadrul orelor de practica in scoala studiem si executam preparate din gastronomia altor tari
17. Tehnici esentiale ale dulciurilor de bucatarie
Textura, aroma și forma se combină pentru a crea minunate experiențe culinare. Elevii explorează relația dintre aceste concepte în timp ce învață să pregătească componentele deserturilor si plating-ul adecvat cu trainer pastry chef Nobo Daniel
INTERNSHIP DE PRACTICA
In cadrul cursului elevii participa la programul de internship de practica cu un numar de 480 de ore in locatii partenere cum ar fi Hoteluri , restaurante de fine dining , bucatarii de testing, si alt gen de locatii conform cu indeplinirea obiectivelor profesional
La examenul final consta in proba scrisa si proba practica executata in fata comisiei de examen.