Pentru inscrieri si detalii puteti contacta direct pe Chef Georgy Valery la tel: 0729 314 250
Cursul dureaza 5 luni , tematica este conceputa pentru a te învăța practica și arta reală de gătit prin teorie, tehnică, viteză și lucrul în echipă. Acestea vor fi esențiale pentru succesul în cariera ta culinară. La Horeca School orele de gastronomie sunt predate de catre bucatri profesionisti.
Cursul se adreseaza celor care doresc sa se califice si sa urmeze aceasta profesie dar si celor care detin sau vor sa deschida un restaurant si doresc sa se initieze in tehnicile de baza in bucatarie.
Cursul are loc in locatia Hotel Afrodita din Baile Herculane. Cursul este autorizat ANC si la final in urma examenului , la absolvirea cursului se fa emite un certificat de calificare bucatar.
In pretul cursului este inclus si echipamentul de practica.
Numarul de locuri :14
INSCRUCTORI/FORMATORI
Gastronomia/ Bucataria se bazează pe stăpânirea preparatelor și tehnicilor aparent simple, dar care determină calitatea produsului final.
Pe durata acestui curs se vor studia:
MODUL CALIFICARE
La acest modul care dureaza 5 luni se aplică tehnicile dobândite în nivelul de bază și incep introducerea influențelor si aromelor bucătăriei internationale. Se descopera si se invata tehnici avansate de transare, taiere, filetare, tocare, operatiuni de sotare, prajire, posare etc, de preparare a sosurilor, aprecierea aromei.
Lecțiile vor acoperi formarea si in segmentul importantei combinatiilor de culori, gust si textura precum si în prezentarea produsului finit
Tematica generala a cursului
Peste 30% din toate mesele consumate în restaurante sunt micul dejun, brunch și masa de prânz. Acest curs explorează tehnicile și ingredientele folosite în aceste mese
16. Bucatarie internationalaIn cadrul orelor de practica in scoala studiem si executam preparate din gastronomia altor tari
17. Tehnici esentiale ale dulciurilor de bucatarie
Textura, aroma și forma se combină pentru a crea minunate experiențe culinare. Elevii explorează relația dintre aceste concepte în timp ce învață să pregătească componentele deserturilor si plating-ul adecvat
18. INTERNSHIP DE PRACTICA
In cadrul cursului elevii participa la programul de internship de practica cu un numar de 480 de ore in locatii partenere cum ar fi Hoteluri , restaurante de fine dining , bucatarii de testing, si alt gen de locatii conform cu indeplinirea obiectivelor profesionale.