CURS BUCATAR INTENSIV SUMMER SCHOOL

Data: 2019-07-10 10:00
Durata: 6 săptămâni
Data:
2019-07-10 10:00
Categoria:
Curs Bucatar
Durata:
6 săptămâni
Locuri dispoinibile:
12
Pret:
2600 LEI
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acest curs incepe in curand si este un concept Horeca School destinat tinerilor in perioada vacantei. Locurile sunt limitate . Pentru inscriere ne puteti contacta la tel:0730882288

CURS INTENSIV BUCATAR HORECA SUMMER SCHOOL

10 IULIE 2019

 

Acest curs pune in prim plan tinerii care doresc sa-si petreaca vacanta de vara intr-un mod placut si instructiv.

 

 

CE ITI OFERIM?

 

Obiectivele noastre sunt focusate pe liceeni sau absolventi de liceu, pe tineri in general dar suntem deschisi oricaror persoane doresc sa urmeze acest curs !

Va invatam importanta alimentatiei, pentru a avea o viata sanatoasa si pentru evita obezitatea.

Va  invatam de ce legumele si fructele sunt importante in alimentatie.

Proportiile unui fel de mancare, si nu in ultimul rand cum sa prepari singur o masa simpla, sanatoasa 

 

 

Un alt aspect important  in tematica la  scoala noastra de vara, este acela al respectului fata de alimente, fata de ingredient si fata de modul de preparare al hranei.

Risipa alimentara este un subiect actual si dureros al planetei noastre, iar noi toti trebuie sa depunem eforturi pentru a minimiza aceasta risipa in conditiile in care sunt populatii in suferinta alimentara.

La acest curs tinerii pot avea ocazia sa descopere talentul si pasiunea lor pentru o profesie minunata, sau doar pot devenii young chefs pentru o vara !!

 

 

Tematica cursului

1. Importanta alimentatie (teorie):

Controlul caloriilor

Descifrarea etichetelor nutritionale

Nutrienti alimentari

2. Siguranta alimentara (teorie):

Intoxicatia alimentara

Contaminarea alimentelor

Bacterii: salmonella, ecoli, listeria, norovirus, bacillus cereus

Depozitarea alimentelor

 

3. Ustensile si echipamente de bucatarie (teorie si practica):

Prezentarea ustensilelor si folosirea acestora

 

4. Legume (practica):

Cum se curata legumele

Prezentare de taieturi legume

 

5. Preparare mic dejun (teorie si practica):

Importanta acestuia

Preparate din oua

Lectie granola/smoothie

Multiple tipuri de sandwich

 

6. Prepare masa de pranz (practica):

Preparate din pasare

Preparate din porc

Preparate din vita

Preparate din peste

7. Paste si preparate din paste ( paste de casa)

Preparate cu orez

Salate simple si mixte

 

8. Tehnici esentiale ale ducliurilor din bucatarie (practica)

 

PROGRAM SI DURATA CURS

Cursul se desfasoara dimineata, de trei ori/saptamana de la ora 10.00-13.00

Durata curs 6 saptamani

Data de incepere 10 iulie

Cursul este autorizat de catre ANC , la final sustineti un examen practic si teoretic si in 30 zile vi se elibereaza un certificat de absolvire emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Trainer, formator  Assistent chef Pavel Gherghe

 

 

Cursul costa 2600 lei platibil in doua transe

Ce include acest cost :

- spatiu modern dotat cu echipamente la nivelul scolilor europene culinare

- instruirea practica si instruirea teoretica

-  suport de curs teoretic cu retetele din cadrul cursului

- ingredientele folosite la lectiile practice

- prestatia formatorilor

- masa de pranz la finalu fiecarei lectii

- apa, sucuri , refreshmetns

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri