Pentru inscriere va rugam sa ne contactati la tel: 0730882288
sau e-mail: cristina.horecaschool@gmail.com
Numarul de locuri este limitat, va rugam sa va ocupati unul in timp util.
Un nou format al cursului de Bucatar sef unic in Romania !!!
Acest curs se adreseaza profesionistilor care inteleg ca Bucatarul sef este manager in bucataria sa si trebuie sa-si insuseasca proceduri de management , si HACCP precum si de food cost si ingineria meniului.
Detalii importante:
Finalizarea programului de specializare. Organizarea si desfasurarea examenului final.
Programul de specializare BUCATAR SEF este acreditat de ANC (Autoritatea Nationala de Calificari), iar la absolvirea acestuia se obtine un certificat de absolvire emis de Min. Muncii si Min. Educatiei.
Susţinerea examenul de certificare a competenţelor se face prin proba scrisa si proba practica Participarea la examenul de certificare este condiţionată de fisa de prezenta la orele practice si teoretice.
2. PROBA PRACTICA
Examinarea practica se face de catre toti Chef Instructorii din cadrul programului de specializare, intr-un sistem de notare pe 5 criterii: Igiena, Tehnica aplicata, Gust, Aspect, Atitudine, Team work
Dispozitii tranzitorii si fianle
Sunt interzise fotografiile si filmarile in timpul orelor de curs si postarea acestora in retelele de socializare de catre cursanti, fara acordul scolii
DURATA CURSULUI : 8 saptamani
Cursantii studiaza despre eficienta in bucatarie, food cost si ingineria meniului , participa la diverse demonstratii impreuna cu bucatari sefi instructori din cadrul cursului, utilizarea ingredientelor de sezon si alcatuirea meniurilor.
Pretul cursului include:
- prestatia trainerilor
- ingredientele folosite
- suport de curs
Acesta este un curs de specializare in care studiem despre managementul bucatariei
Cursantii sunt incurajati sa iasa din zona de confort si sa-si duca creativitatea la limita maxima in care pot creea un produs exceptional si inovativ
Instructori/formatori
Curs de specializare interactiv modular cu temele :
- Managementul activitatii de productie, si al calitaii
- Managementul resurselor umane, organizare si comunicare.
- Organizarea corecta a brigazii in bucatarie
- Cum aplicam corect procedurile HACCP
- Ingineria meniului și food cost, stoc control. Achizitii
- Istoria gastronomiei romanesti
- Tendinte in gastronomia moderna
- Seminar sous vide teoretic si practic sustinut de chef Jakob Hausmann
- Aplicatii practice in cadrul scolii care este echipata cu posturi de lucru individuale. Fiecare chef instructor din cadrul cursului va avea cate o sedinta aplicativa si de lucru practic cu participantii la program.