Data: 2018-12-13 09:30
Durata: 3 zile
Data:
2018-12-13 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
4
Pret:
1550 Lei
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acesta este un curs foarte solicitat.

Va rugam sa va ocupati locul in timp util

Ne puteti contacta la tel: 0730882288 pentru inscriere 

e-mail: olguta.oana @gmail.com

Curs CHOCOLATE 13,14,15 DECEMBRIE 2018

 

Cursul se adreseaza tuturor celor care sunt interesati sa invete despre ciocolata si cum se lucreaza cu ciocolata, cum temperam, si turnam praline elegante cu un aspect exclusivist.

 

 

Curs complex de ciocolaterie, praline si bomboane de ciocolata cu umpluturi si texturi uimitoare !!
Folosim ciocolata de cea mai buna calitate si ingrediente 100% naturale.
Curs aplicativ si interactiv pentru iubitorii lucrului cu ciocolata.

Veti invata:

  • Cum sa topiti si sa temperati ciocolata corect
  • Cum se realizeaza diferite tipuri de praline si trufe de ciocolata, tablete la rochers, mendiants si cateva variante de praline
  • Cum se realizeaza tabletele de ciocolata
  • Elemente texturale recomandate in ciocolaterie
  • Cum coloram bomboanele de ciocolata
  • Ce este untul de cacao si cum lucram cu el
  • Diferite tipuri de umpluturi pentru praline/bomboane
  • Combinatii indraznete de arome si condimente

Durata curs: 3 zile

Trainer: Olguta Oana pastry chef instructor

Asistenti : Mirela Oprisan, designer

Andreea Dogaru, cofetar

Cursul include:

- materie prima , ingrediente de cea mai buna calitate

- suport de curs complex cu retetele de la curs si tehnologia de preparare

- spatiu de lucru modern, echipat cu instalatii corespunzatoare

- atmosfera , prietenie si multa veselie

- degustarea produselor

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri