Data: 2018-10-18 09:30
Durata: 3 zile
Data:
2018-10-18 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
3
Pret:
1550 Lei
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acesta este un curs despre eleganta si rafinamentul torturilor ENTREMETS.

Numarul de locuri este limitat si fiind un urs foarte solicitat va rugam sa va ocupati un loc in timp util

Ne puteti contacta la tel; 0730882288 e-mail: olguta.oana@gmail.com

CURS ENTREMETS ELEGANTA SI RAFINAMENT

18,19,20 OCTOMBRIE 2018

Dincolo de aspectul impresionant, entremets sunt torturi complexe, insa nu neaparat complicate. Glazurile oglinda, cremele aerate si blaturile fine sunt doar cateva elemente ale unui entremet reusit! Haideti sa descifram impreuna secretele acestor torturi si sa realizam o varietate de retete pentru a intelege tehnicile si a incerca combinatii de arome incitante pentru papilele gustative.

 La curs folosim materii prime si ingrediente naturale, blaturile, cremele, glazurile, decorul sunt realizate de la zero in cadrul cursului

 

Curs 100% aplicativ si interactiv.

In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero iar la final de curs se degusta produsele realizate.

Toate produsele prezentate in fotografii sunt realizate de catre cursanti sub indrumarea instructorului.

 

Durata curs: 3 zile

Nivel: mediu si avansat

Numar participanti :14

Trainer / formator : Pastry chef Olguta Oana Iliescu

Asistent curs: Mirela Oprisan - trainer Horeca School

Andreea Dogaru - pastry team Horeca School

 

 

In cadrul cursului veti invata:

  • Mousse-uri si creme aerate
  • Glazuri oglinda
  • Insertii
  • Elemente texturale
  • Efect velvet si spider-web
  • Decor de ciocolata si lucrul cu acest ingredient minune al cofetariei
  • Combinatii de arome interesante
  • Creativitate in realizarea deserturilor

 

 

Costul cursului include:

  • Participarea la curs
  • Degustarea produselor lucrate
  • Materia primă ingrediente naturale
  • Suport de  curs;
  • Echipament de lucru
  • Diploma de participare la curs

Asteptam cu placere sa faceti parte din team, sa ne cunoastem si sa impartasim impreuna o experienta fabuloasa .

Fotografiile sunt cu produse realizate de cursurile Horeca School de care fotograful scolii Ionela Stoica de la Pupile gustative

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri