Data: 2019-07-01 09:30
Durata: 1 săptămână, 6 zile
Data:
2019-07-01 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
1 săptămână, 6 zile
Locuri dispoinibile:
3
Pret:
3500 RON
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Scoala de vara se adreseaza celor care doresc sa studieze intensiv un curs de cofetarie. Este deschis pentru orice nivel. Numarul de locuri este limitat , va rugam sa va inscrieti in timp util. Contact la tel 0730882288

CURS INTENSIV DE COFETARIE - HORECA SUMMER SCHOOL

1,2,3,4,5,6  IULIE 2019

 

Scoala de vara de cofetarie este un mod de ati pune in aplicare ceea ce stii in cofetarie dar mai ales ceea ce nu stii si vrei sa inveti.

 

CREATIVITY IS INVENTING, EXPERIMENTING, GROWING, TAKING RISKS, BREAKING RULES, MAKING MISTAKES AND HAVING FUN.

Fie ca ai un hobby, esti pasionat de a crea deserturi dar nu iti ies asa cum ai vrea, ai niste intrebari si neclaritati, nu ai timp sa urmezi un curs lung de peste 3 luni , iata ca acum ai ocazia sa-ti clarifici necunoscutele in domeniu si sa poti lucra retete fabuloase alaturi de noi intr-un mediu profesionist folosind ingrediente 100% naturale.

Ce iti oferim noi?

Un curs fantastic, socializare si networking, posibilitatea de a intra in contact cu ingredientele si mai ales cu cele mai cool retete ever!

 

 

 

Iata si detaliile:

Orar: 9:30-17 cu pauza la pranz

Numar de cursanti: 10 - fiecare cursant isi lucreaza propriile produse, avand la dispozitie propriul banc de lucru si echipamente/ustensile

COST CURS 

3500 RON

Cursul poate fi platit in 2 sau maxim 3 transe 

Pentru a doua persoana venita la curs cu dvs. acordam un discount de 5%

In costul cursului intra:

- Suportul de curs ce cuprinde teorie despre ingrediente si fiecare produs in parte plus retete

- Produsele realizate la curs ce sunt luate acasa la final de zi

- Prestatia trainerului si a asistentilor de curs

- Cafea, snacks

- Fotografiile realizate in cadrul cursului de catre un fotograf profesionist

Program:

Ziua 1 + 2 - Aluaturi de baza in cofetarie

1. Aluaturi dulci framantate: cozonac

2. Aluatul oparit: choux-uri cu vanilie si martipan

3. Aluatul fraged - pate brisee, pate sucree si pate sable: tarta cu lamaie si busuioc, number cake

 

 

 

Bonus: teorie si practica in realizarea pastelor pure din fructe uleioase si a pastei de pralina

Ziua 3 - Petit Fours si Verine

Petit fours frais: macarons (macarons cu yuzu) si verine (verine savarina Mojito si verine Duo Chocolat)

Petit Fours sec: fursecuri cu picaturi de ciocolata si fleur de sel, fursecuri cu ciocolata si Amaretto

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 4 - Introducere in ciocolaterie

 

1. Temperare - teorie si practica

2. Produse din ciocolata: trufe cu alcool, tablete

3. Decor de ciocolata: sfere de ciocolata, carlionti, pene etc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 5 + 6 - Entremets si Deserturi clasice reinterpretate

Tort Foret Noire 

Glazura oglinda de ciocolata - teorie despre glazuri, particularitatile lor, temperaturi de lucru, metode de aplicare

Entremets - teorie si practica

Medovik - foi crocante cu miere, crema de smantana acra, compot de fructe rosii, mousse de iaurt, glazura oglinda

Spray velvet - cum se face, cum se aplica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Retetele pot fi modificate, pastrand insa temele principale mentionate mai sus

 

 

ALL YOU NEED TO KNOW ABOUT PASTRY !

INDRAZNESTE / CUNOASTE /  EXPLOREAZA / TESTEAZA

 

La finalul cursului sustineti in examen practic si teoretic in urma caruia vi se elibereaza un certificat de absolvire pe competente dobandite la curs, emis de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri