CURS INTENSIV COFETAR- SCOALA DE VARA - HORECA SUMMER PASTRY SCHOOL 2

Data: 2018-08-20 09:30
Durata: 1 săptămână, 6 zile
Data:
2018-08-20 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
1 săptămână, 6 zile
Locuri dispoinibile:
0
Pret:
3450 LEI
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acest curs este un concept nou marca Horeca School.

Toate locurile sunt epuizate.

Ne puteti contacta pentru inscriere la alte cursuri la tel: 0730882288

e-mail: olguta.oana@gmail.co,   cristina.horecaschool@gmail.com

CURS INTENSIV DE COFETARIE - HORECA SUMMER SCHOOL

20,21,22,23,24,25 AUGUST 2018

Scoala de vara de cofetarie este un mod de ati pune in aplicare ceea ce stii in cofetarie dar mai ales ceea ce nu stii si vrei sa inveti.

CREATIVITY IS INVENTING, EXPERIMENTING, GROWING, TAKING RISKS, BREAKING RULES, MAKING MISTAKES AND HAVING FUN.

Fie ca ai un hobby, esti pasionat de a crea deserturi dar nu iti ies asa cum ai vrea, ai niste intrebari si neclaritati, nu ai timp sa urmezi un curs lung de peste 3 luni , iata ca acum ai ocazia sa-ti clarifici necunoscutele in domeniu si sa poti lucra retete fabuloase alaturi de noi intr-un mediu profesionist folosind ingrediente 100% naturale.

Ce iti oferim noi?

Un curs fantastic, socializare si networking, posibilitatea de a intra in contact cu ingredientele si mai ales cu cele mai cool retete ever!

Iata si detaliile:

Orar: 10-16 cu 30min pauza la pranz
Numar de cursanti: 10 - fiecare cursant isi lucreaza propriile produse
Cost: 3450ron
Cursul poate fi platit in 3 transe astfel: 1150 lei la inscriere in luna mai, 1150 lei pana la 15 iunie, 1150 lei pana la inceperea cursului cel tarziu 18 AUGUST.
Pentru plata integrala acordam un discount de 5%
Pentru a doua persoana venita la curs cu dvs. acordam un discount de 3%
 
Program:
Ziua 1 + 2 - Aluaturi de baza in cofetarie
 
1. Aluaturi dulci framantate: cozonac
2. Aluatul oparit: croquembouche (choux-uri cu vanilie, fire de caramel)
3. Aluatul fraged - pate brisee, pate sucree si pate sable: galette cu mere, tarta cu lamaie, busuioc si bezea
 
 

Bonus: teorie si practica in realizarea pastelor pure din fructe uleioase si a pastei de pralina

Ziua 3 - Petit Fours si Verine
1. Macarons - teorie si practica: macarons cu fistic, macarons cu citrice
2. Verine - teorie si practica: verine cu busuioc si capsune, verine savarina Mojito
3. Petit Fours: pavlova cu capsune
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ziua 4 - Introducere in ciocolaterie
 
1. Temperare - teorie si practica
2. Produse din ciocolata: trufe cu alcool, tablete
3. Decor de ciocolata: sfere de ciocolata, carlionti, pene, realizarea propriilor folii de transfer etc.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ziua 5 + 6 - Entremets si Petit Gateaux
 
Entremets - teorie si practica
1. Medovik - foi crocante cu miere, crema de smantana acra, compot de visine, mousse de iaurt, glazura oglinda
2. Carrot Cake - blat cu morcov si merisoare, insertie de morcov si portocale, mousse de crema de branza si branza de capra, spray velvet
 
Petit Gateaux - teorie si practica
1. Basilique - blat umed cu lamaie, compot de capsune si zmeura, mousse de busuioc, glazura oglinda, decor de ciocolata
2. Citrus - blat umed cu migdale, cremeux cu lamaie, croustillant cu lamaie, mousse de lamaie, spray velvet, decor de isomalt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nota: Toate fotografiile sunt realizate de fotograf Ionela Stoica @Pupile gustative,  in timpul cursului Scoala de vara editia 1, si apartin Horeca School !!!
 

 

 

ALL YOU NEED TO KNOW ABOUT PASTRY !

INDRAZNESTE / CUNOASTE /  EXPLOREAZA / TESTEAZA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri