CURS INTENSIV COFETAR- SCOALA DE VARA - HORECA SUMMER PASTRY SCHOOL

Data: 2018-07-02 10:00
Durata: 6 zile
Data:
2018-07-02 10:00
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
6 zile
Locuri dispoinibile:
1
Pret:
3450 LEI
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acest curs se face doar cu 10 participanti.

Pentru a va ocupa un loc ne puteti contacta la tel 0730882288

Cursul se poate achita in 3 transe.

CURS INTENSIV DE COFETARIE - HORECA SUMMER SCHOOL

2,3,4,5,6,7,IULIE 2018

Scoala de vara de cofetarie este un mod de ati pune in aplicare ceea ce stii in cofetarie dar mai ales ceea ce nu stii si vrei sa inveti.

Fie ca ai un hobby, esti pasionat de a crea deserturi dar nu iti ies asa cum ai vrea, ai niste intrebari si neclaritati, nu ai timp sa urmezi un curs lung de peste 3 luni , iata ca acum ai ocazia sa-ti clarifici necunoscutele in domeniu si sa poti lucra retete fabuloase alaturi de noi intr-un mediu profesionist folosind ingrediente 100% naturale.

Ce iti oferim noi?

Un curs fantastic, socializare si networking, posibilitatea de a intra in contact cu ingredientele si mai ales cu cele mai cool retete ever!

CREATIVITY IS INVENTING, EXPERIMENTING, GROWING, TAKING RISKS, BREAKING RULES, MAKING MISTAKES AND HAVING FUN.

Iata si detaliile:

Orar: 10-16 cu 30min pauza la pranz
Numar de cursanti: 10 - fiecare cursant isi lucreaza propriile produse
Cost: 3450ron
Cursul poate fi platit in 3 transe astfel: 1150 lei la inscriere in luna mai, 1150 lei pana la 15 iunie, 1150 lei pana la inceperea cursului cel tarziu 01 iulie.
Pentru plata integrala acordam un discount de 5%
Pentru a doua persoana venita la curs cu dvs. acordam un discount de 3%
 
Program:
Ziua 1 + 2 - Aluaturi de baza in cofetarie
 
1. Aluaturi dulci framantate: cozonac
2. Aluatul oparit: croquembouche (choux-uri cu vanilie, fire de caramel)
3. Aluatul fraged - pate brisee, pate sucree si pate sable: galette cu mere, tarta cu lamaie, busuioc si bezea
 
Bonus: teorie si practica in realizarea pastelor pure din fructe uleioase si a pastei de pralina
 
Ziua 3 - Petit Fours si Verine
1. Macarons - teorie si practica: macarons cu fistic, macarons cu citrice
2. Verine - teorie si practica: verine cu busuioc si capsune, verine savarina Mojito
3. Petit Fours: pavlova cu capsune
 
 
Ziua 4 - Introducere in ciocolaterie
 
1. Temperare - teorie si practica
2. Produse din ciocolata: trufe cu alcool, tablete
3. Decor de ciocolata: sfere de ciocolata, carlionti, pene, realizarea propriilor folii de transfer etc.
 
Ziua 5 + 6 - Entremets si Petit Gateaux
 
Entremets - teorie si practica
1. Medovik - foi crocante cu miere, crema de smantana acra, compot de visine, mousse de iaurt, glazura oglinda
2. Carrot Cake - blat cu morcov si merisoare, insertie de morcov si portocale, mousse de crema de branza si branza de capra, spray velvet
 
Petit Gateaux - teorie si practica
1. Basilique - blat umed cu lamaie, compot de capsune si zmeura, mousse de busuioc, glazura oglinda, decor de ciocolata
2. Citrus - blat umed cu migdale, cremeux cu lamaie, croustillant cu lamaie, mousse de lamaie, spray velvet, decor de isomalt
 

Pe parcursul a sase zile cursantii vor invata :

• teoria ingredientelor si felul in care acestea interactioneaza intre ele

• să stăpânească tehnici  in realizarea diferitelor produse de cofetarie

• sa se dezvolte si sa inteleaga chimia din fiecare produs de cofetarie realizat la curs

• sa lucreze cu atentie si sa isi puna intrebari la fiecare pas in realizarea unui produs

  • sa iasa din sfera de confort, incercand chiar si combinatii de gusturi mai putin obisnuite
  • sa fie atenti la detalii
  • sa isi organizeze spatiul de lucru si sa isi prioritizeze pasii de realizare a retetei
  • sa combine gusturi si texturi
  • sa glazureze, sa decoreze si sa finiseze prajituri
 

Costul cursului include:

Participarea la curs sub indrumarea pastry chef Olguta Oana Iliescu

Produse pentru degustare la final de curs

Materia primă formata din ingrediente naturale de cea mai buna calitate

Suport de  curs - retetar

Echipament de lucru

Diploma de participare

Coffee break, snacks

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu dumneavoastra !

Nota: Participantii la acest curs vor putea beneficia de o reducere de 15% la Famous chefs Masterclasses organizate de Horeca School pe parcursul anilor 2018-2019 in limita locurilor disponibile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri