Data: 2018-03-24 09:30
Durata: 1 zi
Data:
2018-03-24 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
1 zi
Locuri dispoinibile:
0
Pret:
495 LEI
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

UP DATE: CURSUL ESTE SOLD OUT !!!

La acest curs locurile sunt limitate.

Va rugam sa va ocupati locul din timp deoarece este un curs solicitat!!

Ne puteti contacta la telefon 0730882288

 MACARONS MADNESS

CURS in 24 MARTIE 2018

Cofetaria frantuzeasca exceleaza prin multe deserturi, dar putine au atras atentia asa cum au facut-o macarons - aceste fursecuri colorate realizate cu faina de migdale, umplute doua cate doua cu cele mai fine si aromate creme si jeleuri!

Curs 100%aplicativ si interactiv.

In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero.

 

Retete pe care le vom realiza:

- Macarons Framboise - zmeura la superlativ!
- Macarons Passion - insprirati de celebrele macarons Mogador ale lui Pierre Herme, Passion sunt o incantare pentru papilele gustative
- Macarons Caramel Sale - contrast dulce - sarat - usor caramelizat
- Macarons Cafe et Tonka - o combinatie de succes intre intensitatea cafelei si versatilitatea pastaii de tonka ce te duce cu gandul spre vanilie, migdale, samburi de caise
- Macarons Orange - gust dublu de portocale intr-un macarons ce te incanta de la prima degustare
- Macarons Pistache et Framboise - fisticul nu mai necesita nicio introducere, insa in combinatie cu zmeura, straluceste de-a dreptul
- Macarons Mojito - ciocolata alba, rom brun si menta - o explozie de arome
- Macarons au Basilic - busuiocul a devenit emblema cursurilor noastre si nu putea lipsi tocmai din acesta, combinat de aceasta data cu un gel delicios de zmeura
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce vom invata:

- Istoria macarons
- Diferenta dintre macarons si macaroons
- Diferenta intre diferitele tehnici de realizare
- Cum aromatizam macarons
- Ce umpluturi folosim pentru macarons
- Cum putem decora macarons
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Durata - 1 zi/8 ore cu pauza de masa la pranz
Program: 9 - 17
Locatia: Horeca School Bucuresti, str. Latina nr. 6
 

Nivel: incepator - mediu

Numar participanti :12

Trainer / formator : Pastry chef Olguta Oana Iliescu

Asistent curs: Mirela Oprisan- trainer Horeca School

Fiecare cursant primeste spre degustare produsele realizate in cadrul cursului!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri