Data: 2018-04-28 09:00
Durata: 1 zi
Data:
2018-04-28 09:00
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
1 zi
Locuri dispoinibile:
0
Pret:
495 LEI
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

LA ACEST CURS LOCURILE SUNT EPUIZATE!!!!

Ne puteti contacta la telefon 0730882288 pentru inscrierea la  alte cursuri

sau e-mail : cristina.horecaschool@gmail.com

 MACARONS MADNESS

CURS in 28 Aprilie

Cofetaria frantuzeasca exceleaza prin multe deserturi, dar putine au atras atentia asa cum au facut-o macarons - aceste fursecuri colorate realizate cu faina de migdale, umplute doua cate doua cu cele mai fine si aromate creme si jeleuri!

Curs 100%aplicativ si interactiv.

In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero.

 

Retete pe care le vom realiza:

- Macarons Framboise - zmeura la superlativ!
- Macarons Passion - insprirati de celebrele macarons Mogador ale lui Pierre Herme, Passion sunt o incantare pentru papilele gustative
- Macarons Caramel Sale - contrast dulce - sarat - usor caramelizat
- Macarons Cafe et Tonka - o combinatie de succes intre intensitatea cafelei si versatilitatea pastaii de tonka ce te duce cu gandul spre vanilie, migdale, samburi de caise
- Macarons Orange - gust dublu de portocale intr-un macarons ce te incanta de la prima degustare
- Macarons Pistache et Framboise - fisticul nu mai necesita nicio introducere, insa in combinatie cu zmeura, straluceste de-a dreptul
- Macarons Mojito - ciocolata alba, rom brun si menta - o explozie de arome
- Macarons au Basilic - busuiocul a devenit emblema cursurilor noastre si nu putea lipsi tocmai din acesta, combinat de aceasta data cu un gel delicios de zmeura
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Ce vom invata:

- Istoria macarons
- Diferenta dintre macarons si macaroons
- Diferenta intre diferitele tehnici de realizare
- Cum aromatizam macarons
- Ce umpluturi folosim pentru macarons
- Cum putem decora macarons
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Durata - 1 zi/8 ore cu pauza de masa la pranz
Program: 9 - 17
Locatia: Horeca School Bucuresti, str. Latina nr. 6
 

Nivel: incepator - mediu

Numar participanti :12

Trainer / formator : Pastry chef Olguta Oana Iliescu

Asistent curs: Mirela Oprisan- trainer Horeca School

Fiecare cursant primeste spre degustare din produsele realizate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri