Curs Ospatar Bucuresti

Data: 2017-05-31 23:45
Durata: 5 luni
Data:
2017-05-31 23:45
Categoria:
Curs Ospatar
Durata:
5 luni
Locuri dispoinibile:
3
Pret:
950lei
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

la acest curs mai sunt 6 locuri disponibile

„Nu ne putem astepta la servicii de calitate din partea unui personal necalificat."

 

Munca ospatarului completeaza straduinta bucatarului si pe cea a cofetarului sau patiserului "printr-o servire corespunzatoare oferita clientilor". De calitatea muncii lui depinde în mare masura bunul renume al restaurantului.

Ospatarul trebuie sa:

  •  fie un bun cunoscator al tuturor preparatelor culinare, inclusiv de cofetarie-patiserie, al bauturilor de orice fel
  • sa aiba deprinderi temeinice de tehnica servirii,
  • sa cunoasca regulile de protocol
  • sa-si însuseasca expresiile uzuale si în limbile de circulatie internationala.

Îndemânarea ospatarului consta în rapiditate, spirit de observatie, atentie distributiva si atitudine corespunzatoare fata de consumatori.

Programul cursului consta in:

Teme de lucru interactive cu aplicatii practice si teoretice:
 
  1. TEHNICI DE SERVIRE
  • Servire la farfurie
  • servire la platou
  • servire la gheridon
  • servire cu platou pe masa
  • servire directa, indirecta si a la carte
  • servire tip bufet
  • servicii pe dreapta, stanga si ambele parti

     2. TEHNICI DE EFECTUARE MIS-EN-PLACE

     3. TEHNICA DEBARASARII

     4. TEHNICI SI METODE DE COMUNICARE SI INTERACTIONARE CU CLIENTII

INSTRUCTORI

  1. Toma Cornelia
  2. Corina Toma
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri