Curs Ospatar Bucuresti

Data: 2017-05-31 23:45
Durata: 5 luni
Data:
2017-05-31 23:45
Categoria:
Curs Ospatar
Durata:
5 luni
Locuri dispoinibile:
3
Pret:
950lei
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

la acest curs mai sunt 6 locuri disponibile

„Nu ne putem astepta la servicii de calitate din partea unui personal necalificat."

 

Munca ospatarului completeaza straduinta bucatarului si pe cea a cofetarului sau patiserului "printr-o servire corespunzatoare oferita clientilor". De calitatea muncii lui depinde în mare masura bunul renume al restaurantului.

Ospatarul trebuie sa:

  •  fie un bun cunoscator al tuturor preparatelor culinare, inclusiv de cofetarie-patiserie, al bauturilor de orice fel
  • sa aiba deprinderi temeinice de tehnica servirii,
  • sa cunoasca regulile de protocol
  • sa-si însuseasca expresiile uzuale si în limbile de circulatie internationala.

Îndemânarea ospatarului consta în rapiditate, spirit de observatie, atentie distributiva si atitudine corespunzatoare fata de consumatori.

INSTRUCTORI

  1. Toma Cornelia
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri