CURS PREPARATE EVENIMENT by CHEF GEORGY VALERY

Data: 2018-11-19 08:30
Durata: 2 zile
Data:
2018-11-19 08:30
Categoria:
Curs Bucatar
Durata:
2 zile
Locuri dispoinibile:
1
Pret:
1700 Lei
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acest curs trateaza o tematica actuala: tehnica meniului de eveniment.

Locurile sunt limitate, pentru inscriere ne puteti suna la tel. 730882288

CURS DE ARTA CULINARA

PREPARATE RECI  SI CALDE EVENIMENT

TEHNICA DE LUCRU MENIU CARE SI PESTE

19-20 NOIEMBRIE 2018

 

 

Meniul de evenimente este o provocare pentru orice operator din sectorul de producție culinară

Cursul consta in:

  • realizarea hands-on  preparate reci- terine-  starter
  • TEHNICA DE LUCRU MENIU CARNE SI PESTE
  • reguli importante in aplicarea practica ,
  • obtinerea unui food cost rentabil
  • adaptabilitatea la gusturile romanilor
  • starter in ton cu tendintele anului 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va steptam la cursul de arta culinara sustinut de executiv chef Georgy Valery mentor Horeca School.

Durata cursului: 2 zile

Materia prima este asigurata de scoala.

Cursuri asemanatoare

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri