CURS STOCKS & GRAND SAUCES

Data: 2019-05-13 09:15
Durata: 2 zile, 16 ore, 0 minute
Data:
2019-05-13 09:15
Categoria:
Curs Bucatar
Durata:
2 zile, 16 ore, 0 minute
Locuri dispoinibile:
5
Pret:
1850 LEI
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acest curs este foarte solicitat, numarul de locuri este limitat. Ne poti contacta pentru inscriere la telefon 0730882288, Curs practic si teoretic.

MASTERCLASS

13- 14 MAI 2019

MASTERY IN THE KITCHEN – THE FOUNDATIONS OF COOKERY – STOCKS & GRAND SAUCES

By Chef Ciprian Nicolescu

 

 

 

 

Escoffier used the phrase ‘fonds de cuisine’, for stock; it literarily means the fundamental basis and essential elements without which nothing serious can be undertaken in the kitchen.

Pentru a învăța să gătești bine, trebuie să stăpânești fundamentele bucătăriei clasice. Aveți nevoie de o cunoaștere solidă a principiilor, metodelor și tehnicilor de gătit de bază. Prin această măiestrie puteți dezvolta și produce preparate minunate din bucătăria dvs.

Ști cum să faci cele mai bune stocuri ?

Cunoștințele acumulate la acest Masterclass te vor ajuta sa deslusesti secretele care stau in spatele unor sosuri celebre. Stocul bine executat este temelia unui sos de excelenta care înobilează felurile de mâncare.

Aceast masterclass vă învață cum să faceți un stoc bun cu textură, culoare, corpolent și aromă; cu această cunoaștere, sunteți pe cale de a deveni un „ saucier” de exceptie !

 

Cursul este practic si teoretic

Durata curs: 2 zile

Trainer: chef Ciprian Nicolescu- senior Lector Horeca School

 

 

 

 

Competente acumulate la acest Masterclass :

BAZE SI GRAND SOSURI The Grand Sauces

DERIVATE DIN GRAND SOSURI Derivative sauces

Sosul Brun (Brown sauce)

 

Espagnole

Sos Bigarade, Champignons, Marchand de vin, Lyonnaise

Demi-Glace

Sos Chasseur ,Bordelaise, Robert, Charcutiére, Chasseur, Porto, Madeira, Périgueux, Mushroom,Poivrade

Jus

 

Jus Lie Fond

 

Glace (glace de viande)

 

Sosul Alb (White sauce)

 

Velouté

Sos Supreme, Allemande, Vin blanc.

Béchamel

Sos Mornay, Soubise (Onion), Nantua, Bercy.

Sos de rosii (Tomato sauce)

Sos Milanese, Neapolitan, Creole, Spanish, Bolognese

Sosuri de emulsie (Emulsion sauces)

 

Hollandaise

Sos Maltaise, Mousseline (Cream sauce), Dijon.

Béarnaise

Sos Choron, Foyot, Rachel.

Beurre Blanc

 

Coulis

Fruit of the forest Coulis

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri