DISCOVER THE CLASSIC OF FRENCH CUISINE by Chef DAVID CONTANT

Data: 2018-08-08 09:30
Durata: 3 zile
Data:
2018-08-08 09:30
Categoria:
Cursuri culinare si evenimente gourmet
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
3
Pret:
325 euro
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acesta este un curs de excelenta in tehnica culinara franceza.

Numarul de participanti este limitat la 8 locuri disponibile.

Pentru inscriere ne poti contacta la tel: 0730882288

DISCOVER THE CLASSIC OF FRENCH CUISINE

MASTERCLASS BY CHEF DAVID CONTANT

8,9,10 AUGUST 2018

 

Bun venit la noile cursuri de excelenta Disciples Escoffier cu Chef David Contant la Horeca School !

Curs deschis pentru iubitorii de food pentru profesioniști, pentru minți curioase.

Folosind tehnici, arome și gusturi culinare franceze, această sesiune vă invită să descoperiți principiile și metodologia din lumea Escoffier.

Puteți afla mai multe despre organizare, munca în echipă, creativitate, urmând cursul de imersie de 3 zile. Descoperiți bucătăria clasică franceză - cum să debonați și să tăiați un pui in French chart, invatati  despre pocher, emulsie, liaison, stuffing, cum să faceți un desert delicios și înghețată, cum sa va montati preparatul in mod artistic pe farfurie.

 

 

Ce include cursul:

- trei zile immersion curs 9.00-17.00

-3 retete/zi total 9 dish-uri

- curs practic si teoretic

- ingrediente de cea mai buna calitate

- tehnica moderna de lucru

- spatiu utilat la standarde europene

suport de curs ( booklet) cu retetele si tehnica de lucru

- discutii libere cu chef David Contant

- degustarea preparatelor realizate

- welcome coffe, refreshments

- diploma de participare la curs Disciples Escoffier

 

 

Despre Disciples Escoffier


Disciples Escoffier International (DEI) a fost fondată la Nisa în 1954, dedicată artelor culinare, transferului de cunoștințe și susținerii cauzelor caritabile. Astăzi este cea mai mare asociație de bucătari din lume, numărând peste 25 000 de membri în 26 de țări.

Disciples Escoffier menține moștenirea lui Auguste Escoffier în bucătăria franceză, în timp ce se străduiește să mențină un spirit de inovație permanentă în gastronomie.

 

Despre Chef David Contant:

 


Master Profesor la ICDE( Institut Culinar Disciples Escoffier)  Hong Kong, Asia, combină cele mai recente metodologii și tehnici culinare cu peste 30 de ani de experiență în profesie, în restaurante Relais & Chateaux, Gault & Millau și Michelin din diferite țări din lume.


"Învățământul sau învățarea în profesia noastră este mult despre munca grea și dedicarea, despre observare, practicare și asimilare. Începe cu curiozitate și se termină cu a fi un maestru.
Fiind parte a Disciples Escoffier, trebuie să respectăm angajamentul nostru, să apăram gastronomia și evoluția acesteia, fiind pe deplin implicați în transmiterea de savoire- faire "

Va asteptam sa ocupati unul din cele doar 8 locuri disponibile, in prima serie de cursuri de excelenta la Horeca School.

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri