Data: 2018-07-27 09:30
Durata: 2 zile
Data:
2018-07-27 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
2 zile
Locuri dispoinibile:
7
Pret:
1150 Lei
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

La acest curs locurile sunt limitate si te rugam sa iti rezervi un loc in timp util.

Pentru inscriere te asteptam sa ne contactezi la tel:0730882288

e-mail: cristina.horecaschool@gmail.com

olguta.oana@gmail.com

ECLAIRS & CHOUX - 27/28 IULIE 2018

 

Aluatul oparit - pate a choux - este totodata unul dintre cele mai simple aluaturi de baza ale cofetariei frantuzesti, cat si unul dintre cele mai dificil de adus la excelenta. Este insa o baza minunata pentru o pleiada de deserturi frantuzesti cunoscute: eclere/ecleruri, choux, croquembouche, Paris-Brest, St. Honore ori salambos si chouquettes.  Cu o istorie de sute de ani, pate a choux este unul dintre aluaturile cele mai versatile pe care le puteti folosi intr-un laborator de cofetarie!

 

Curs 100% participativ si  interactiv.

In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero iar la final de curs produsele realizate se degusta!

Durata curs: 2 zile

Numar participanti :14

Trainer / formator : Pastry chef Olguta Oana Iliescu

Asistent curs: Mirela Oprisan - trainer Horeca School

 

La Horeca School beneficiati de oportunitatea de a lucra la posturi de lucru individuale utilate cu tot ceea ce este necesar pentru realizarea produselor proprii.

 

 


 

     

     

     

     

     

     

     

    In cadrul acestui curs veti invata:

    • Ce este pate a choux si la ce se foloseste
    • Cum sa realizati corect pate a choux si care sunt cele mai bune practici de urmat atunci cand lucram cu acest aluat
    • Realizarea unora dintre cele mai cunoscute deserturi ce au la baza aluatul oparit
    • Combinatii de arome interesante ori indraznete
    • Decor de ciocolata

     

     

     

    Costul cursului include:

    • Participarea la curs
    • Produsele lucrate la degustare
    • Materia primă ingrediente naturale
    • Suport de  curs;
    • Echipament de lucru
    • Refreshments: apa, suc, cafea
    • Diploma de participare la curs

     

     

     

     

    Pentru inscrierea la curs este necesar plata unui avans de minim 30% din valoarea cursului. Ne puteti contacta prin telefon la 0730 882 288 sau email la olguta.oana@gmail.com ori cristina.horecaschool@gmail.com pentru mai multe detalii

     

     

     

     

    Horeca School este o scoala culinara de top in care cursurile sunt predate de catre Chefi & Pastry chefi profesionisti.

    iti multumim pentru decizia ta corecta de a urma cursurile noastre. Curaj, orice vis poate fi realizabil daca vrei!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri