Data: 2019-03-15 09:30
Durata: 2 zile
Data:
2019-03-15 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
2 zile
Locuri dispoinibile:
1
Pret:
1250 LEI
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

La acest curs locurile sunt limitate. Te poti inscrie acum doar cu un telefon la 0730882288  e-mail: olguta.oana@gmail.com

ECLAIRS & CHOUX - 15,16 MARTIE 2019

 

Aluatul oparit - pate a choux - este totodata unul dintre cele mai simple aluaturi de baza ale cofetariei frantuzesti, cat si unul dintre cele mai dificil de adus la excelenta. Este insa o baza minunata pentru o pleiada de deserturi frantuzesti cunoscute: eclere/ecleruri, choux, croquembouche, Paris-Brest, St. Honore ori salambos si chouquettes.  Cu o istorie de sute de ani, pate a choux este unul dintre aluaturile cele mai versatile pe care le puteti folosi intr-un laborator de cofetarie!

 

Curs 100% participativ si  interactiv.

In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero iar la final de curs produsele realizate se degusta!

Durata curs: 2 zile

Numar participanti :14

Trainer / formator : Pastry chef Olguta Oana Iliescu

Asistent curs: Mirela Oprisan - trainer Horeca School

 

La Horeca School beneficiati de oportunitatea de a lucra la posturi de lucru individuale utilate cu tot ceea ce este necesar pentru realizarea produselor proprii.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

In cadrul acestui curs veti invata:

  • Ce este pate a choux si la ce se foloseste
  • Cum sa realizati corect pate a choux si care sunt cele mai bune practici de urmat atunci cand lucram cu acest aluat
  • Realizarea unora dintre cele mai cunoscute deserturi ce au la baza aluatul oparit
  • Combinatii de arome interesante ori indraznete
  • Decor de ciocolata

 

 

 

Costul cursului include:

  • Participarea la curs
  • Produsele lucrate la degustare
  • Materia primă ingrediente naturale
  • Suport de  curs;
  • Echipament de lucru
  • Refreshments: apa, suc, cafea
  • Diploma de participare la curs

 

 

 

 

Pentru inscrierea la curs este necesar plata unui avans de minim 30% din valoarea cursului. Ne puteti contacta prin telefon la 0730 882 288 sau email la olguta.oana@gmail.com ori cristina.horecaschool@gmail.com pentru mai multe detalii

 

 

 

 

Horeca School este o scoala culinara de top in care cursurile sunt predate de catre Chefi & Pastry chefi profesionisti.

iti multumim pentru decizia ta corecta de a urma cursurile noastre. Curaj, orice vis poate fi realizabil daca vrei!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri