Data: 2018-01-26 09:30
Durata: 2 zile
Data:
2018-01-26 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
2 zile
Locuri dispoinibile:
0
Pret:
950 Lei
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

La acest curs locurile sunt limitate !!

Va rugam sa va ocupati locul din timp.

Ne puteti contacta direct la tel: 0730882288 sau e-mail olguta.oana@gmail.com

ECLAIRS & CHOUX - 26/27 Ianuarie 2018

 

Aluatul oparit - pate a choux - este totodata unul dintre cele mai simple aluaturi de baza ale cofetariei frantuzesti, cat si unul dintre cele mai dificil de adus la excelenta. Este insa o baza minunata pentru o pleiada de deserturi frantuzesti cunoscute: eclere/ecleruri, choux, croquembouche, Paris-Brest, St. Honore ori salambos si chouquettes.  Cu o istorie de sute de ani, pate a choux este unul dintre aluaturile cele mai versatile pe care le puteti folosi intr-un laborator de cofetarie!

 

Curs 100% hands on si interactiv.

In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero iar la final de curs produsele realizate se degusta!

Durata curs: 2 zile

Numar participanti :12

Trainer / formator : Pastry chef Olguta Oana Iliescu

Asistent curs: Mirela Oprisan - trainer Horeca School

In cadrul acestui curs veti invata:

  • Ce este pate a choux si la ce se foloseste
  • Cum sa realizati corect pate a choux si care sunt cele mai bune practici de urmat atunci cand lucram cu acest aluat
  • Realizarea unora dintre cele mai cunoscute deserturi ce au la baza aluatul oparit
  • Combinatii de arome interesante ori indraznete
  • Decor de ciocolata

Costul cursului include:

  • Participarea la curs
  • Produsele lucrate pe care le luati acasa
  • Materia primă ingrediente naturale
  • Suport de  curs;
  • Echipament de lucru
  • Diploma de participare la curs

Pentru inscrierea la curs este necesar plata unui avans de minim 50% din valoarea cursului. Ne puteti contacta prin telefon la 0730 882 288 sau email la olguta.oana@gmail.com ori cristina.horecaschool@gmail.com pentru mai multe detalii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri