Data: 2017-12-11 09:30
Durata: 3 zile
Data:
2017-12-11 09:30
Categoria:
Curs Cofetar
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
4
Pret:
1450 lei
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acesta este un curs solicitat.

Va rugam sa va ocupati locul din timp. Pentru rezervare si inscriere ne puteti contacta direct la tel 0730882288

Festive Entremets  – 11/12/13 decembrie

Dincolo de aspectul impresionant, entremets sunt torturi complexe, insa nu neaparat complicate. Glazurile oglinda, cremele aerate si blaturile fine sunt doar cateva elemente ale unui entremet reusit! Haideti sa descifram impreuna secretele acestor torturi si sa realizam o varietate de retete pentru a intelege tehnicile si a incerca combinatii de arome incitante pentru papilele gustative.

 La curs folosim materii prime si ingrediente naturale, blaturile, cremele, glazurile, decorul sunt realizate de la zero in cadrul cursului

 

      

       Durata cursului : 3 zile

       Numar participanti: 12

 Trainer : Pastry chef instructor Olguta Oana Iliescu

    Veti invata:

- Crème aerate

- Blaturi delicate

- Insertii de crème brulee

- Insertii de fructe

- Secretele glazurii oglinda

- Décor de ciocolata

- Spray velvet

- Efect spider web

Program: 9:30-17 cu pauza la pranz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri