Data: 2019-03-28 09:30
Durata: 3 zile
Data:
2019-03-28 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
1
Pret:
795 EURO
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acest curs este forte solicitat iar locurile sunt limitate!

Va rugam sa va rezervati locul in timp util.

Inscrierile sunt deschise si ne puteti contacta la tel:0730882288

e-mail:cristina.horecaschool@gmail.com

MASTERCLASS 28/29/30 MARTIE 2019

Frank Haasnoot este un cofetar olandez cu 23 de ani de experiență în cofetării și competiții internationale. Desi pasiunea pentru cofetarie a inceput si s-a dezvoltat in tara sa natala, astăzi el colindă prin întreaga lume pentru a le împărtăși din aceasta pasiune și din profesionalismul său celor care doresc să atingă nivelul cel mai înalt al meseriei de cofetar.

 

După ce și-a terminat studiile si ucenicia in Olanda, Frank s-a mutat la New York unde a lucrat un timp pentru La Tulipe Desserts, apoi drumurile l-au dus spre The Victorian din Kuwait si in cele din urma spre Taiwan (The Mandarin Hotel) si apoi The Peninsula Hotel din Hong Kong.

 

Pastry Chef Frank Haasnoot este o fire competitivă, motiv pentru care a participat la o serie de competiții atât în domeniul ciocolatei, cât și al cofetăriei. Prima sa competiție internațională a fost World Chocolate Masters în 2007 unde a obținut locul 4. În 2011, în cadrul aceluiași concurs câștiga medalia de aur, dorindu-si enorm acest titlu, pentru ca in 2018 sa se intoarca la World Chocolate Masters dar in calitate de presedinte de juriu!

 

În 2017, pastry chef Frank Haasnoot a decis să se mute din nou în Europa și a început o carieră de trainer și consultant in cofetarii si scoli din jurul lumii, ajungand in cele din urma si la Horeca School Bucuresti.

 

 

Pastry Chef Frank Haasnoot este unul dintre cei mai așteptați cofetari ai anului 2019 în România și veți avea șansa de a-l cunoaște și de a învăța de la el tot ce este nou în materie de design și combinații de ingrediente, doar la HORECA SCHOOL.

     

    Programul cursului cuprinde:

    J'Adore - daca ar fi sa numim cel mai reprezentativ desert al celebrului pastry chef Frank Haasnoot, acesta ar fi cu siguranta J'adore, tortul de un rosu intens, decorat cu cel mai cunoscut trandafir din istoria moderna a cofetariei. J'adore este compus din straturi de mousse de cirese si confit de cirese, precum si joconde cu migdale ori ganache spumat cu flori de cirese.

    Fleur de Tahiti - unul dintre deserturile semnatura ale lui Frank Haasnoot este acest tort ce combina fisticul cu aroma inconfundabila a yuzu si a migdalelor, totul incununat cu unul dintre cele mai delicate decoruri de ciocolata pe care le-am vazut

    Formosa - mango, yuzu si migdale se combina in aceasta tarta cu cel mai proaspat gust posibil!

    Blueberry - tarta cu afine si vanilie de o delicatete rara

    Caramel Banana - straturi de streusel caramel, banana caramelizata, tonka si marzipan compun acest extraordinar desert

    Choco Coco - nuca de cocos, ciocolata neagra, lime si Malibu sunt aromele principale ale acestui desert elegant

    Manzana - simplitatea merelor straluceste in aceasta tarta extrem de interesanta

    Pecan - nucile pecan nu au fost niciodata puse in evidenta mai bine ca in aceasta tarta!

    Piemont - alune de padure, bezea, pralina si cafea compun unul dintre cele mai asteptate torturi ale cursului, un tort al carui aspect indica clar cat de delicios este interiorul!

    Chocolate Tart - ciocolata este pusa in evidenta de combinatia cu pralina si alunele de padure, rezultand o tarta care creeaza un univers dulce al ciocolatei perfect!

     

     

     

     

    Inscrierile sunt deschise si puteti ocupa acum un loc .

     

     

     

     

     

     

    Pe parcursul a trei zile cursanții vor învăța :

    • să înțeleagă ce se întâmplă cu ingredientele care influențează diferite procese
    • să stăpânească tehnici unice în realizarea produselor de cofetărie
    • să își dezvolte propriile rețete folosindu-se de chimia din fiecare produs de cofetărie
    • să lucreze cu atenție și să își pună întrebări la fiecare pas în realizarea unui produs
    • să iasa din zona de confort, încercând chiar și combinații de gusturi mai putin obișnuite

     

     

     

     

     

    Cursul este predat în limba engleză și tradus în limba română.

    TEMATICA CURSULUI :

    • BLUE BERRY
    • CARAMEL BANANA
    • CHOCO COCO
    • FLEUR DE TAHITI
    • FORMOSA
    • J’ADORE
    • MANZANA
    • PECAN
    • PIEMONT
    • TART CHOCOLAT

    Retetele sunt complexe si formate fiecare din cel putin 6 elemente, combinatiile sunt spectaculoase iar rezultatul final fabulos.

     

     

     

    Costul cursului include:

    Participarea la curs sub îndrumarea pastry chef Frank Haasnoot

    Produse pentru degustare la final de curs

    Materia primă din ingrediente naturale de cea mai bună calitate

    Suport de curs  în limba engleză și în limba română

    Retete exclusiviste purtand semnatura Frank Haasnoot

    Echipament de lucru

    Diplomă de participare

    Coffee break, snacks

    Masa de prânz

     

     

     

     

     

     

    Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu dumneavoastra.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

      Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri