Data: 2019-05-08 09:30
Durata: 8 ore, 0 minute
Data:
2019-05-08 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
8 ore, 0 minute
Locuri dispoinibile:
2
Pret:
690 ron
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

La acest curs numarul de locuri este limitat. Pentru inscriere ne puteti contacta direct la tel: 0730882288

Cofetaria frantuzeasca exceleaza prin multe deserturi, dar putine au atras atentia asa cum au facut-o macarons - aceste fursecuri colorate realizate cu faina de migdale, umplute doua cate doua cu cele mai fine si aromate creme si jeleuri!

In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero, astfel incat sa invete si sa perfectioneze tehnica sub indrumarea formatorului.

Durata - 1 zi/8 ore cu pauza de masa la pranz

Program: 9:30 - 17:30

Locatia: Horeca School Bucuresti, str. Latina nr. 6

Nivel: incepator - mediu

Numar participanti :12

Trainer / formator : OLGUTA OANA (pastry chef instructor Horeca School)

Asistent curs: Mirela Oprisan - trainer Horeca School

Pretul include:

- Ingrediente de cea mai buna calitate

- Suport de curs cu retetele lucrate la curs

- Snacks si apa/cafea/limonada

- Cutie cu produse lucrate la curs pentru degustare

 

Este un curs practic 100%, produsele sunt lucrate de cursanti cu cele mai bune ingrediente, totul fiind facut de la zero.

Ce vom invata:

- Macarons au framboise - crema fina de zmeura si ciocolata alba

- Macarons au chocolat noir - gust intens de ciocolata datorata masei de cacao folosite in crema

- Macarons Mojito - menta nu a fost niciodata mai fermecatoare decat in aceasta crema ce o combina cu ciocolata alba si romul alb

- Macarons au yuzu - fructul vedeta al cofetariei, yuzu, face din acesti macarons adevarate delicatese

- Macarons Basilique - busuiocul, semnatura pastry chef Olguta Iliescu, este nelipsit de la toate cursurile noastre pe buna dreptate, caci acesti macarons sunt atat de aromati si proaspeti, combinand busuiocul cu aroma fructata a zmeurei!

- Macarons au lauvage et gin - leustean in deserturi?! De ce nu?! Va invitam sa gustati aceasta combinatie nebuna de gusturi ce foloseste leusteanul nostru cel de toate zilele drept baza.

- Macarons Passion - adaptati dupa celebrul Pierre Herme, acesti macarons imbina cu succes delicatetea ciocolatei cu lapte cu intensitatea gustului de fructul pasiunii.

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri