Data: 2018-10-05 09:15
Durata: 2 zile
Data:
2018-10-05 09:15
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
2 zile
Locuri dispoinibile:
7
Pret:
360 Euro
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Pentru rezervare loc la acest curs ne puteti contacta la tel:0730882288

Numarul de locuri este limitat si se ocupa foarte repede.

 

SWEET AND SAVORY BRUNCH

PRODUSE SARATE

 by Hans Ovando Pastry Chef

5/6 Octombrie 2018

Pastry Chef Hans Ovando este de parere ca, in calitate de cursant, vei intelege mai multe si mai bine daca mergi pe calea logica a cofetariei, motiv pentru care la cursurile lui nu exista actiune fara explicatie. Ba chiar spunea la un moment dat ca in cofetarie nu e nimic magic, totul e chimie si totul are sens. Si cu explicatiile corecte, ti se deschid noi usi si intelegi cofetaria si patiseria dincolo de reteta, intelegi gust, intelegi chimie, intelegi reguli generale de decor.

Programa Sweet and Savory Brunch Masterclass

Checuri sarate

1. Chec cu 4 feluri de branzeturi - focaccia cu busuioc, jeleu de mere si fructe uleioase

2. Chec cu somon afumat , spanac, branza Brie si fructe

3. Mini chec cu rata cu portocale

 

Tarte sarate

1. Tarta cu mix de branzeturi - pate sablee cu branzeturi si susan, rucola, vinaigrette cu ulei de masline si sfere de iaurt

2. Tarta cu mix de branzeturi si pui cu curry - pate sablee cu branzeturi, crema ciboulette cu branza, curry de pui gatit lent, mix de salta cu rucola si vinaigrette

3. Quiche Lorraine Alsacienne - aluat fraged, ceapa caramelizata, confit de rosii cherry si busuioc, vita gatita si branza Gruyere

 

Viennoiserie sarat

1. Brioche frantuzesc

2. Brioche cu bacon si branza Camembert

3. Rulada cu sunca iberica si rosii

 

Verine sarate

1. "Acadele" din foie gras si liquorice

2. Verine tex mex - guacamole tex mex, rosii si chipsuri de porumb

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri