HANS OVANDO MASTERCLASS THE THEORY OF CREATIVITY

Data: 2018-10-02 09:30
Durata: 3 zile
Data:
2018-10-02 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
8
Pret:
650 euro
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acest curs este foarte solicitat!!

Va rugam sa va rezervati un loc din timp. Numarul de locuri este limitat !!

Pentru inscrieri de puteti contacta la tel: 0730882288

sau e-mail: olguta.oana@gmail.com

 

MODERN PASTRY- THE THEORY OF CREATIVITY

by HANS OVANDO

MASTER CLASS 2/3/4 OCTOMBRIE 2018

 

Pastry chef, master chocolatier of Spain, Champion of World Chocolate Masters Spain, câștigător al mai multor premii la Campionatul World Chocolate Masters din Paris :

Best Chocolate Dessert

Best Dipped Praline

 

 

Hans Ovando și-a părăsit Chile, tara natala , când avea doar 20 de ani și sa îndreptat spre Spania să vadă lumea și să învețe gastronomia. Planurile sale inițiale au avut de-a face cu bucătăria, dar produsele i s-au intersectat pe drum si a ramas facinat de aceasta lume

În 2008, Hans Ovando a fost numit cel mai bun chocolatier al Spaniei. El stie că nu există un drum usor către succes la nivel mondial în rândul amatorilor și profesioniștilor din domeniul patiseriei.

Hans a fost certificat în școlile de patiserie HOFMANN, ESPAISUCRE & VALRHONA L'ECOLE DU GRAND CHOCOLAT profitând pe deplin de timpul petrecut alături de unul dintre cei mai prestigioși patiseri.

Fiecare dintre profesorii lui a contribuit foarte mult la parcursul său in patiserie și ciocolată ca profesionist. La El Bulli, Albert Adrià i-a arătat că in cofetarie nimic nu este imposibil si ceea ce pare imposibil necesita doar mai mult timp pentru a gasi o cale.

Progresul lui este strălucitor. Puțini profesioniști au progresat atât de mult în asa de puțin timp si poate si mai putini oameni au inteles cat de important este echilibrul si simplitatea gustului in cofetarie. Hans este un exponent al gustului bun, al aromelor intense dar perfect echilibrate, este un maestru al simplitatii delicioase, al celor mai reusite combinatii de gusturi si arome.

 

Sub îndrumarea celui mai bun profesor din domeniul patiseriei de cel mai înalt nivel, veți reproduce un program de deserturi incredibile, toate avand in comun o creativitatea a gustului nevazuta la alti mari cofetari ai lumii. Dincolo de asta insa, Hans Ovando este si unul dintre cei mai buni pedagogi de la care puteti invata. El este de parere ca, in calitate de cursant, vei intelege mai multe si mai bine daca mergi pe calea logica a cofetariei, motiv pentru care la cursurile lui nu exista actiune fara explicatie. Ba chiar spunea la un moment dat ca in cofetarie nu e nimic magic, totul e chimie si totul are sens. De la motivul pentru care spumam ouale la cel pentru care temperam ciocolata, pastry chef Hans Ovando are un raspuns la toate!

 

 

 

 

 

 

Pe parcursul a trei zile cursantii vor invata :

• să înțeleagă ce se întâmplă cu ingredientele care influențează diferite procese

• să stăpânească tehnici unice in realizarea produselor de cofetarie

• sa isi dezvolte propriile retete folosindu-se de chimia din fiecare produs de cofetarie

• sa lucreze cu atentie si sa isi puna intrebari la fiecare pas in realizarea unui produs

  • sa iasa din sfera de confort, incercand chiar si combinatii de gusturi mai putin obisnuite

 

Cursul este predat in limba engleza si tradus in limba romana!

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu dvs.

Costul cursului include:

Participarea la curs sub indrumarea pastry chef Hans Ovando

Produse pentru degustare la final de curs

Materia primă formata din ingrediente naturale de cea mai buna calitate

Suport de  curs - retetar - in limba engleza si limba romana

Echipament de lucru

Diploma de participare

Coffee break, snacks

Masa de pranz

Va informam despre urmatoarele reguli :

  • Platile facute pentru acest curs NU vor fi returnate in cazul in care nu mai puteti participa indiferent de motiv !!!
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri