Data: 2019-11-22 09:15
Durata: 3 zile
Data:
2019-11-22 09:15
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
9
Pret:
2700 Lei PENTRU INSCRIERI PANA LA DATA DE 15 SEPTEMBRIE 3050 Lei DUPA ACEASTA DATA
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Profitati acum de pretul promotional.

Acest curs este foarte solicitat iar numarul de locuri este limitat.

Ne puteti contacta pentru inscriere la tel 0730882288

 

HANS OVANDO MASTERCLASS

NUTRITIONAL PASTRY

22,23,24 NOIEMBRIE 2019

 

 

 

Chef Hans Ovando vine cu un nou concept NUTRITIONAL PASTRY. Un masterclass sub forma unui seminar si curs practic despre Intoleranță nutritivă, patiserie fără zahăr și lactoză fara ou și gluten. Hans Ovando lucreaza de ceva timp la acest proiect orientat despre cum să realizam produse de patiserie si cofetarie respectând tendințele nutriționale, intolerante si alergii, alimente sănătoase.

 

Pentru prima data acest concept va fi lansat chiar in Romania, in premiera, tara in care informatia despre aceste aspecte ca si preventia sunt in stare incipienta.El va explica pas cu pas toate reactiile si isi asuma rolul de promotor al unui nou curent in patiseria tranditionala. Timp de mai mulți ani, producția de patiserie și prăjituri s-a bazat pe făină din grâu, zahăr alb din zaharoză, produse lactat din lapte de vacă. Din punctul sau de vedere, cu o experienta acumulata in zeci de ani de lucru cu deserturi si creatii minunate, iresponsabilitatea industriei alimentare și utilizarea multor tipuri de produse chimice în producția de alimente și abuzul uman asupra acestor produse în dieta noastră, a produs o dezvoltare a diferitelor tipuri de alergie și intoleranță la aceste alimente. In acest curs dorim să învățăm și să împărtășim cunoștințele despre cum să pregatim produse de cofetarie care sa nu ne afecteze sanatatea.

 

 

 

 

Cateva exemple de produse pe care le vom realiza la curs: -

RED and WHITE . Yoghurt mousse, raspberry creamy and jelly, and muesli and cereal sponge with yoghurt crumble. (Sugar free, Gluten free

- MOON FOOTPRINT 2.0. Almond creamy, apple and cinnamon with vanilla caramel and chocolate supreme, cocoa and nibs streusel. (Gluten free, lactose free and egg free)

- Hazelnut, peach and spieces cake (Vegan, gluten free, lactose free and egg free) - Tropical, Avocado, banana and exotic fruits (Gluten free)

 

 

 

 

Cursul va avea loc in perioada 22,23,24 Noiembrie 2019 Este in limba engleza cu traducere simultana in Romana. Va punem la dispozitie: - suport de curs in limba romana - o locatie moderna dotata la standarde europene - masa de pranz - socializare si network Acum puteti profita de pretul promotional valabil pentru inscrierile pana la data de 30 August. Ne puteti contacta telefonic la 0730882288 pentru info si inscrieri.

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri