Data: 2019-05-23 09:30
Durata: 3 zile
Data:
2019-05-23 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
12
Pret:
650 euro Early booking 610 euro
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

La acest curs puteti beneficia de un pret special de 610 euro valabil pentru inscrierile pana la 01 Aprilie. Ne puteti contacta telefonic la 0730882288 sau trimiteti un e-mail :olguta.oana@gmail.com

 

KARAMEL A LA PASSION

MASTERCLASS 23,24,25 MAI 2019

 

 

Dupa macarons de Pierre Hermes, Ia religieuse au caramel beurre salé de Michalak, l'éclair de Christophe Adam,putem spune ca tanarul Patiser Nicholas Haelewyn a devenit celebru cu incantatoarele creatii din Karamel in Paris.

 

Debutul in cariera sa a fost la renuminta la Ladurée, apoi cinci ani a fost Chef de Patiserie Internațional. Nicolas Haelewyn a anuntat crearea KARAMEL PARIS. Un nume foarte evocator, care dă atmosfera generală a magazinului. Acest tânăr Norman de 31 de ani, pasionat de caramel, a decis să-și dedice prima sa magazin - salon de The pentru această dulceață,Karamelul memoria copilăriei sale.

 

 

Nicolas Haelewyn ne propune urmatoarele teme:

Pastry & goûter:

(Cofetarie si produse pentru bufet si degustare)

- Lemon bûche / creation 2018

- Lemon pie

- Mont Blanc karamel

- hazelnuts finger

- dried fruits tart collection (x3)

- cookie karamel collection (x3)

- caramel Flan 

- kararoll’s viennoiserie collection

 

caramel à tartiner (to spread)

- vanilla & sea salt flower

- hazelnuts

- passion fruits

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursul se adreseaza tuturor pasionatilor de cofetarie si profesionistilor care doresc sa invete ceva nou, care doresc sa cunoasca cat de multe poti realiza folosid caramel in mod inovativ.

 

DURATA CURSULUI : 3 ZILE

Pretul cursului include:

- caietul de retete ( Booklet)

- ingrediente naturale de cea mai buna calitate

- diploma de participare

- cafea , sucuri , masa de pranz

- tehnici de lucru moderne si noi tendinte in deserul de eveniment

Cursul este sustinut in limba engleza cu traducere in limba roamana

Nicolas Haelewyn este un chef patissier international, La Masterclass va avea la dispozitie  o echipa proprie condusa de

Pastry chef Olguta Oana Iliescu.

 

All you need is KARAMEL !!

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri