KARIM BOURGI MASTERCLASS EQUILIBRIUM THE MASTER OF TEXTURES

Data: 2019-10-04 09:30
Durata: 3 zile
Data:
2019-10-04 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
-1
Pret:
695 euro
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Sold out. Va invitam la alte cursuri di Masterclass-uri.

  Pentru inscriere ne puteti contacta la tel: 0730882288 

EQUILIBRIUM KARIM BOURGI  THE MASTER OF TEXTURES

MASTERCLASS 4,5,6, OCTOMBRIE 2019

 

 

 

Timp de trei zile, la Horeca School vorbim despre gusturi perfect combinate și texturi bine echilibrate, despre fantezia aromelor, vorbim despre Karim Bourgi!

Acest masterclass vă oferă posibilitatea de a păși în lumea excelenței, veți învăța de la un profesionist, perfecționist, care respectă și evidențiază tehnica, împărtășește cu voi cunoștințele acumulate pe parcursul anilor, trecând totul prin filtrul crativității sale.

Alături de Karim Bourgi veți experimenta o gamă variată de creații îndrăznețe, de un echilibru incredibil! El crede că perfecțiuna în acest domeniu chiar există, obținunadu-se prin încercări constante, motivație generată de pasiune și foarte multă muncă.

 

Karim este cunoscut pentru stilul său inconfundabil. Pasiunea și talentul său au străbătut drumul din Beirut către Paris, iar mai apoi în Dubai, împărtășind în lumea întreaga viziunea sa prin intermediul masterclass-urilor realizate la nivel international.

 

Karim Bourgi este si omul si brandul. El crede ca excelenta in acest domeniu se obtine prin persistenta si prin pasiune, prin a crede in fortele proprii si in cunostintele tale, prin a te provoca pe tine insuti. Si incearca sa le insufle aceste lucruri si cursantilor lui.

 

 

 

Karim Bourgi, fondator al brandului KB Gourmandise in 2014,  a absolvit academia Le Cordon Bleu Paris in 2001, dorindu-si enorm sa isi insuseasca foarte bine bazele cofetariei frantuzesti. Si-a inceput cariera de pastry chef  in patiseria La Cigale. Au umat apoi si alte cofetarii sau patiserii cunoscute in jurul lumii, printre care Laduree Paris Champs Elysee, Maykan Traiteur, Gou Beirut, Fauchon Paris din Dubai. In prezent este head pastry chef al Almana Group si chef de creatie al La Maison du Chocolat Paris din Dubai.

Maestru isi fascineaza audienta prin acuratetea informatiilor si modul clar si deschis de prezentare a tehnicilor folosite in realizarea echilibrului texturilor.

 

Detalii despre curs:

  • Tehnici traditionale frantuzesti
  • Arome rafinate
  • Deserturi texturate
  • Tarte moderne
  • Pate a choux
  • Petit gateau
  • Deserturi semnatura KB Gourmandise
  • Trenduri noi in cofetarie la nivel mondial

 

 

 

 

 

 

 

 

Durata cursului: 3 zile

Data cursului: 4,5,6 OCTOMBRIE 2019

Locatia: Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti

Nivel: de la mediu la avansat, cursul se adreseaza atat pasionatilor de arta cofetariei cat si profesionistilor

Costul cursului: 695 euro

Ce vom lucra:

1. BANOFFEE
2-BOLERO
3-TIRAMISU 2.0
4-TART AU CHOCOLAT (Individual)
5-LA BISE  (Entremet) Pistachio and raspberry 
6-MISS PISTACHE
7-PLAISIR 2.0
8-TART CAFEE100%
9. MACARONS
-Macaron Coffe cardamon
-Macaron chocolat 
-Macaron vanilla

Costul include:

- ingrediente,

- suport de curs cu retetele, in limba romana si engleza

- realizarea impreuna cu chef KARIM BOURGI a unui numar de retete clasice intr-o interpretare moderna, la curent cu noile  tendintele , curs interactiv si participativ

- cafea, apa, sucuri

- masa de pranz

- degustarea preparatelor la final

Detalii si inscrieri la tel: 0730882288 sau e-mail: olguta.oana@gmail.com

 

 

Karim Bourgi se află în prim-planul inovării, iar acest curs intensiv și interactiv  evidențiază tehnica, cunoștințele despre produs și expresia creativă. Alături de Karim Bourgi, veți realiza o gamă largă de deserturi îndrăznețe, pline de culoare și delicioase, în timp ce veți învăța tehnici inovatoare noi, care pot fi aplicate acestui curs și dincolo.

Alăturați-vă pastry chef-ului Karim Bourgi și Școlii de patiserie franceză pentru cateva zile de neuitat de explorare a patiseriei!

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri