Data: 2019-11-14 09:30
Durata: 3 zile, 23 ore, 0 minute
Data:
2019-11-14 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile, 23 ore, 0 minute
Locuri dispoinibile:
3
Pret:
550 EURO PROMOTIE PANA LA 15 SEPTEMBRIE 650 EURO DUPA ACEASTA DATA
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acesta este un curs in premiera in Romania.

Numar de locuri limitat .

Pentru a beneficia de pretul promotional va rugam sa va inscrieti in limita locurilor disponibile.pana la data de 30 septembrie.

Ne puteti contacta la tel: 0730882288&

LUXURY CAKES BY OLGA  PENIOZA

CAKE DESIGN MASTERCLASS

14,15,16 NOIEMBRIE 2019

 

In premiera in Romania, Olga Penioza renumita pentru un mod unic de cake decor in ciocolata, pastry chef, chocolatier si autor a numeroase carti in domeniu.

 

Co-autor al ideii și întruchipării unei serii unice de jucării-trusă de ciocolată „Yoxy și prietenii săi”.

Proiectant al benzilor originale de plastic perforate pentru decorarea produselor de cofetărie.

Participantă la PIR Expo în calitate de invitat, colaborează cu companii internaționale în calitate de consultant în dezvoltarea produselor și marketing.

Co-autor al cărții „Perfect Pastry Showcase. Vânduta in milioane de exemplare. "

Olga Penioza va ajunge in Romania la Horeca School in 12 Noiembrie impreuna cu un staff format din:

Oleg Hotko - designer, ciocolatier.

Co-autor al ideii și întruchipării unei serii unice de jucării-trusa de ciocolată „Yoxy și prietenii săi”.

Creează decorațiuni de ciocolată,indifferent de nivelul de dificultate, picturi unice de ciocolată și figuri volumetrice.

Co-autor al cărții „Perfect Pastry Showcase. Vânduta in milioane de exemplare. "

 

Alena Spirina - jurnalistă și scriitoare gastronomică, autoare și gazdă a programelor culinare TV.

Autor al celor mai vândute cărți „Placintele tuturor națiunilor”, „52 plăcinte”, „Bucătăria sovietică a copilăriei noastre”.

Co-fondator al „Școlii culinare Pâine și Mâncare”.

Expert pe piața de produse alimentare, pâine artizanală și patiserie din Rusia.


 

Olga Penioza vine cu un concept unic de realizare buffet de eveniment si luxury Cakes: :

«Three Wedding buffets: in three working days»

La Finalul cursului vor rezulta 250 repere spectaculoase.

Curs deschis tuturor categoriilor de participanti de la amatori doritori de a vedea produse si tehnici unice pana la profesionisti care vor putea aplica tot ce invata chiar in domeniul lor de activitate.

toti cei care lucreaza in domeniul de productie buffet evenimente, torturi evenimente , cakes designeri si decoratori si nu doar ei, vor avea ocazia sa invete tehica unica de lucru in decor cu ciocolata. 

 

Ce ar trebui să punem  pe display  pentru a atrage clienți și pentru a obține maxim profit?

Ideea principală a cursului  este de a introduce o abordare specifică a  produse de cofetărie srie limitata, care să permită să umpli display-ul  cu elemente unicerealizate dintr-o selecție limitată de ingrediente și materii prime.

La acest curs aveti acces la: 

- trei scheme unice detaliate de asamblare a prăjiturilor de nunta/ eveniment pe mai multe etaje, permițându-vă a prezenta un tort de orice fel: mousse, biscuiți, sufleu, etc - O hartă a gandirii de business , completată de fiecare student în timpul cursului, inclusiv descrierea profilului consumatorului și idei pentru crearea unui produs valoros pentru clienti - un sistem armonios pentru crearea vitrinelor unice de la set limitat de materii prime. Datorită acestui sistem, participantii vor primi oportunitate de a excela pe piață și de a atrage consumatori solventi; cu încredere să ia decizii cu privire la sortiment; să formuleze și să promoveze unicitatea propunerilor proprii; pentru a produce produse de înaltă calitate cerute pe piață.

Basic recipes to be considered within the Course:

- Three types of basic sponge and cakes

- Three types of sponge rolls

- Two types of shortcrust pastry

- Three types of choux butter

- Two types of macaroon batter

- Three types of coffee-cake based on one basic recipe

- Three types of chocolate-based cream

- Three types of jelly filling

- Three types of mousses

- Four types of mirror glaze

- Two types of chocolate coating

- Three types of soufflé, including for candies

- Three types of merengue

- Three types of fruit pate

The presentation of the Course result consists of one multy-storey central wedding cake and 250 items divided into three wedding buffets.  

 

 

Durata curs: trei zile

Costul cursului include:

- suport de curs

ingrediente premium

- informatii unice si exclusive

- masa de pranz

- diploma de participare

- fotografiile realizate la curs

- informatii tehnice si de marketing 

Numarul de locuri este limitat la maxim 14 persoane!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri