Data: 2018-11-04 09:15
Durata: 2 zile
Data:
2018-11-04 09:15
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
2 zile
Locuri dispoinibile:
8
Pret:
380 EURO
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Pentru acest curs inscrierile sunt deschise. Va rugam sa va rezervati un loc din timp! Ne puteti contacta la tel:0730882288

PLATED DESSERT by MARIKE VAN BEURDEN

4,5 Noiembrie

 

 

Marike van Beurden a studiat arta cofetăriei în Olanda și Belgia, iar apoi și-a rafinat tehnicile de lucru alături de ciocolatierul Dominique Persoone și apoi în bucătăria lui Pierre Gagnaire.

Pastry chef Marike van Beurden a câștigat în 2013 locul 1 la Dutch Chocolate Masters, iar în același an a participat World Chocolate Masters, unde a obținut premiul I pentru cea mai bună pralină. A coordonat partea de cofetărie a restaurantului Caprice din cadrul hotelului Four Seasons din Hong Kong care are două stele Michelin. Pentru activitatea sa a primit premiul pentru Cel mai bun Cofetar din Hong Kong.Astăzi colindă întreaga lumea pentru a le arăta celor interesați cum să faci dintr-un desert de restaurant un preparat care să încununeze o masă pe care clienții să o aibă ca reper de gust și profesionalism.

Despre activitatea lui Marike van Beurden puteți citi aici.

CURS PARTICIPATIV in cadrul caruia vom lucra:

Harvest

Hazelnut, figs and rucola salade

 

Passion for Asia 

Sudachi white chocolate mousse, Exotic fruits & Yoghurt
 

Samurai 

Green apple & cilantro, coconut & passion fruit

Spiced apricots 

Apricots spiced up with staranis & cardamon, combined with almonds
 

Chocolate & Tea 

Chai tea, salted caramel and chocolate textures
 
 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri