MASTERCLASS SOUS VIDE & PLATING FOR INNOVATING CHEFS by CHEF CIPRIAN NICOLESCU

Data: 2018-08-06 09:30
Durata: 2 zile
Data:
2018-08-06 09:30
Categoria:
Curs Bucatar
Durata:
2 zile
Locuri dispoinibile:
2
Pret:
1500 LEI
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acesta este un curs in premiera la Horeca School, cu un numar de locuri foarte limitat. Pentru inscriere ne puteti contacta la tel:0730882288

 MASTERCLASS SOUS VIDE FOR INNOVATING CHEFS

BY CHEF CIPRIAN NICOLESCU

6-7 August 2018

Un curs intensiv de 2 zile in care vei acumula cunostinte corecte de utilizare a echipamentelor pentru gatire la sous vide la nivel profesionist si demo plating avangardist.

 

 

 

 

 

Prima zi :

Curs /Teorie

  • Expert tips and tricks - Tot ce trebuie să știți despre tehnica de gătit la sous vide la nivel pro ,

  • Cum să utilizați saculetele de etanșare prin vid pentru Sous Vide.

  • Implementarea Procedurilor standard de operare si HACCP atunci cand folosim tehnici de gatit la sous vide la nivel de restaurant

  • Cum si ce impact poate avea gătitul la sous vide in succesul unui restaurant

 

 

 

Ziua doua:

Demo

De ce ar trebui să gătesc sous vide?

Odată limitat doar pentru profesioniști, azi „sous vide” este o necesitate prin tehnica de gătit care utilizează un control precis al temperaturii pentru a obține rezultate de calitate si consistenta in orice restaurant care se respecta.

Demo cu tehnici moderne de plating

  • Preparat din carne sous vide „versus” preparat din carne gătit clasic / tradițional

  • Preparat din peste sous vide „versus” preparat din peste gătit clasic / tradițional

 

Acest curs este sustinut integral de Master Chef  Senior Lector Ciprian Nicolescu in premiera la Horeca School.

Cursul include:

  • Lectiile teoretice si practice

  • ingredientele de cea mai buna calitate

  • masa de pranz

  • cafea, refreshments

  • suport de curs

Program: 9,30-16.00

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri