Data: 2019-05-16 09:30
Durata: 8 ore, 0 minute
Data:
2019-05-16 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
8 ore, 0 minute
Locuri dispoinibile:
3
Pret:
650 ron
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

La acest curs numarul de locuri este limitat. Pentru inscriere ne puteti suna direct la 0730882288

 

MODERN CHOUX - 16 mai 2019

 

 

Aluatul oparit - pate a choux - este totodata unul dintre cele mai simple aluaturi de baza ale cofetariei frantuzesti, cat si unul dintre cele mai dificil de adus la excelenta. Este insa o baza minunata pentru o pleiada de deserturi frantuzesti cunoscute: eclere/ecleruri, choux, croquembouche, Paris-Brest, St. Honore ori salambos si chouquettes.  Cu o istorie de sute de ani, pate a choux este unul dintre aluaturile cele mai versatile pe care le puteti folosi intr-un laborator de cofetarie! Iar choux-urile sunt printre cele mai interesante produse obtinute din acest aluat.

Curs 100% participativ si  interactiv.

In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero iar la final de curs produsele realizate se degusta!

Durata curs: 8 ore

Program: 9:30 - 17:30

Numar participanti :14

Trainer / formator : Pastry chef Olguta Oana Iliescu

Asistent curs: Mirela Oprisan - trainer Horeca School

In cadrul acestui curs vom realiza:

- Choux cu ciocolata - ciocoholicii vor iubi acest choux ce abunda in gust de ciocolata

- Choux cu fistic si zmeura - ati putea zice ca s-au spus destul despre contrastul dintre aceste doua arome, dar va contrazicem si o simpla degustare a acestui choux este dovada perfecta!

- Choux cu vanilie si nuci pecan - adevarul este ca vanilia straluceste in combinatie cu delicatetea nucilor pecan, insa ceea ce le aduce impreuna este caramelul!

- Choux cu tonka si alune de padure - un preferat al tuturor cursantilor nostri, acest choux cu tonka este incredibil de cremos si are un farmec aparte datorat aromei de tonka

- Choux Banoffee - desi extrem de cunoscuta, combinatia de banana, caramel si vanilie ramane una adorata de toata lumea, iar acest choux nu face exceptie. 

 


 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri