Data: 2019-07-28 09:15
Durata: 1 zi, 8 ore, 0 minute
Data:
2019-07-28 09:15
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
1 zi, 8 ore, 0 minute
Locuri dispoinibile:
1
Pret:
500 LEI
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acest curs te invata cum sa prepari desertul de inghetata PERFECT

Locuri limitate, te poti inscrie acum la tel 0730882288

 

PARFAIT SI MINI CHEESECAKE 

CURS 28 IULIE 2019

 

 

Primele mentiuni despre parfait apar la inceputul secolului al XIX-lea. La inceput a fost un desert rece din cafea, servit in pahare transparente, inalte, cu picior subtire. Inghetata de vanilie ornata cu siropuri de fructe si lichior fac din acest desert o adevarata delicatesa, mai ales ca modul in care este aranjata este foarte elegant.

 

ROXANA TANASE. pastry chef cu studii la prestigioasa scoala franceza Lenotre, vine la Horeca School cu un concept modern si un curs excelent in care vom invata sa lucram cateva tipuri din acest elegant desert de inghetata.

 

 

 

 

CE VOM LUCRA:

PARFAIT CU CHOCOLATA 

PARFAIT CU PRALINE SI NUCI CARAMELIZATE

PARFAIT DE ZNEURA CU IAURT

PARFAIT DE CAISE

BONUS::

MINI- CHEESECAKE 

New York Cheesecake

Daiquiri Cheesecake

CHEESE CAKE CLASIC 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DURATA CURS

9.00-17.30

TRAINER;

ROXANA TANASE  cofetar - MOUSSERIE

ASSISTENT TRAINER 

Maria Gavrila- fost cofetar Hotel Marriott

Produsele din fotografii vor fi realizate la curs.

Sunt testate de noi si sunt fabuloase

Folosim ingrediente naturale.

pentru inscrieri ne puteti suna la tel 0730882288

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri