POP UP DINNER CULTURAL CULINARY EXPERIENCE

Data: 2018-03-07 20:00
Durata: 3 ore, 0 minute
Data:
2018-03-07 20:00
Categoria:
Cursuri culinare si evenimente gourmet
Durata:
3 ore, 0 minute
Locuri dispoinibile:
9
Pret:
200 lei
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

La acest eveniment pot participa maxim 20 persoane.

Pretul de intrare este 200 lei/persoana si include meniul si vinurile asociatate, muzica si atmosfera speciala.

Pentru rezervare va rugam sa ne contactati la tel: 0730882288 sau e-mail cristina.horecaschool.gmail.com

 

POP UP DINER

CULTURAL CULINARY EXPERIENCE

7 Martie 2018 ora 20.00

 

Deschidem seria evenimentelor Pop-up dinner pentru luna martie la Horeca School cu Chef Mihai Toader.
"FRAGMENTE " este una din seriile de evenimente cultural - culinare marca Mihai Toader si Simion Bogdan-Mihai.
Primul episod aduce in primplan regiunea Vlașca- aflata in Campia Dunarii. In ciuda faptului ca este una din cele mai sarace zone din Uniunea Europeana , moştenirea culinară est-europeană si lăutarii săi de elită au taiat deseori respiratia vizitatorilor sai occidentali. Despre cea dintâi vă va povesti prin intermediul preparatelor sale Mihai Toader, iar despre lăutarii romi pe care folcloriştii francezi îi numeau „les derniers bard de l’Europe” (ultimii barzi din Europa) vă va povesti prin intermediul muzicii de cobză Simion Bogdan-Mihai

 

 

 

 

 

 

 

Va invitam sa luati parte la aceasta poveste culinara, in care un chef si un muzician vor imbina si vor transmite intr-un mod inedit ca microregionalul reprezinta o punte intre trecut si viitor.

 

 

 

Meniul pt evenimentul "Fragmente"

Vlașca

I
Șuncă de Dobrotești

II
Ciorbă de parastas

III
Plachie de Lunca Dunării

IV
Plăcinta ciobanului din Dobrotești

V
Miel ca la șes

VI
Gogoși de Lăsata Secului din Naipu

 

Locatie: Horeca Culinary School

Ora:20.00

Pret: 200 lei/persoana , include vinul la degustare asociat preparatelor

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri