Data: 2018-03-02 14:00
Durata: 2 ore, 0 minute
Data:
2018-03-02 14:00
Categoria:
Curs Bucatar
Durata:
2 ore, 0 minute
Locuri dispoinibile:
2
Pret:
-
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Pentru participare ne puteti contacta la tel 0730882288

Vom fi bucurosi sa va fim gazde in  limita locurilor disponibile !!!

SEMINAR SOUS VIDE COOKING 2 Martie 2018

 

Tehnica Sous Vide faciliteaza prepararea alimentelor sanatoase din punct de vedere nutritional si bogate in vitamine. Cand se folosesc metodele traditionale de gatit, vitaminele si aromele sunt disipate in aer sau in apa. Cand se utilizeaza metoda Sous Vide, ingredientele proaspete sunt vidate si toate vitaminele si nutrientii raman concentrati in alimente. Preparatul final contine un numai toate vitaminele si nutrientii - care ar fi fost pierduti in mod normal - dar si aroma completa a ingredientelor. De aici rezulta un gust mult mai intens. Prospetimea, culoarea si aspectul raman nealterate.

Seminar sustinut de chef Jakob Hausmann si se adreseaza celor care doresc sa cunoasca aceasta tehnica de gatit.

 

 

 

 

Jakob Hausmann un Chef cu 4 cărţi publicate, pline cu combinaţii de gusturi şi arome care îi aparţin. Printre ele se numără şi volumul "Bucătăria anotimpurilor"

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri