Data: 2018-10-30 09:00
Durata: 1 zi, 9 ore, 0 minute
Data:
2018-10-30 09:00
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
1 zi, 9 ore, 0 minute
Locuri dispoinibile:
1
Pret:
190 EURO
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acest curs este foarte solicitat. Locurile sunt limitate.

Pentru inscriere ne puteti contacta la tel: 0730882288,

e-mail:olguta.oana@gmail.com

THE ART OF CHOCOLATE

30 OCTOMBRIE BUCURESTI

 

 Renumitul pastry chef, finalist World Chocolate Masters in 2015, ciocolatier si cofetar cu o vasta experienta in domeniu, Diego Lozano ne propune un program de curs despre arta de a lucra cu chocolata.

 

Diego Lozano in prezent detine  ‘Escola de Confeitaria Diego Lozano’,  in Sao Paolo

Awards/ Premii

  • 2007 – Winner of the Brazilian Chocolate Masters
  • 2009 – First place in the MS Trophy’s (Best Chocolate Sculpture)
  • 2010 – First place in the MS Trophy’s (Best Chocolate Sculpture)

 

 

 

Costul cursului include:

Participarea la curs sub indrumarea master chocolatier Diego Lozano

Produse pentru degustare la final de curs

Materia primă formata din ingrediente naturale de cea mai buna calitate

Suport de  curs - retetar

Echipament de lucru

Diploma de participare

Coffee break, snacks

 

 

PROGRAMUL CURSULUI

- Introducere despre chocolata { theoretical part)

- cum lucram chocolata ( topirea, temperarea, molding, defecte principale, stocare)

- ganaches de baza tipuri diferite intre 4-6 tipuri

- pictura moldurilor ( cocoa butter)

- Marshmallow- 2 tipuri exotice

- buffet presentation

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri