Data: 2019-03-28 09:30
Durata: 3 zile
Data:
2019-03-28 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
15
Pret:
850 EURO Early booking 790 euro
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Acest curs este forte solicitat iar locurile sunt limitate!

Va rugam sa va rezervati locul in timp util.

Inscrierile sunt deschise si ne puteti contacta la tel:0730882288

e-mail:cristina.horecaschool@gmail.com

MASTERCLASS 28,29,30 MARTIE 2019

 

Frank Haasnoot este un cofetar olandez cu 23 de ani de experiență în cofetării și competiții în țara sa natală, dar și internaționale. Astăzi colindă prin întreaga lume pentru a le împărtăși din pasiunea și profesionalismul său celor care doresc să atingă nivelurile cele mai înalte ale meseriei de cofetar.

Frank Haasnoot fost desemnat Presedintele juriului la World Chocolate Masters 2018 ce va avea loc la Paris în cadrul celui mai mare eveniment dedicat ciocolatei, Salon du Chocolate.

 

 

După ce și-a terminat studiile, pastry chef Frank Haasnoot a lucrat în câteva cofetării cunoscute, inclusiv un an la La Tulipe Desserts din New York. Un alt punct de referință în cariera sa ese Creme de la Creme unde a creat o serie de deserturi de succes, ca mai apoi să i se ofere postul de executive pastry chef la Dobla.

 

 

Pastry Chef Frank Haasnoot este o fire competitivă, motiv pentru care a participat la o serie de competiții atât în domeniul ciocolatei, cât și al cofetăriei. Prima sa competiție internațională a fost World Chocolate Masters în 2007 unde a obținut locul 4. În 2011, în cadrul aceluiași concurs câștigat medalie de aur.

 

Victoria de la World Chocolate Masters i-a adus un loc la The Victorian în Kuwait (un butique exclusivist), ca mai apoi să creeze deserturi pentru Mandarin Oriental Hotel în Taiwan și Hotel Peninsula în Hong Kong.

 

În 2017, pastry chef Frank Haasnoot a decis să se mute din nou în Europa și a început o carieră de trainer și consultant.

 

Pastry Chef Frank Haasnoot este unul dintre cei mai așteptați cofetari ai anului 2019 în România și veți avea șansa extraordinară de a-l cunoaște și de a învăța de la el tot ce este nou în materie de design și combinații de ingrediente, doar la HORECA SCHOOL. 

 

 

Inscrierile sunt deschise si puteti ocupa acum un loc la pretul early booking de 790 euro valabil pana la data de 31 Mai 2018 !

 

 

 

 

 

 

Pe parcursul a trei zile cursanții vor învăța :

  • să înțeleagă ce se întâmplă cu ingredientele care influențează diferite procese
  • să stăpânească tehnici unice în realizarea produselor de cofetărie
  • să își dezvolte propriile rețete folosindu-se de chimia din fiecare produs de cofetărie
  • să lucreze cu atenție și să își pună întrebări la fiecare pas în realizarea unui produs
  • să iasa din zona de confort, încercând chiar și combinații de gusturi mai putin obișnuite

 

 

 

 

 

Cursul este predat în limba engleză și tradus în limba română.

 

 

 

 

 

Costul cursului include:

Participarea la curs sub îndrumarea pastry chef Frank Haasnoot

Produse pentru degustare la final de curs

Materia primă din ingrediente naturale de cea mai bună calitate

Suport de curs  în limba engleză și în limba română

Retete exclusiviste purtand semnatura Frank Haasnoot

Echipament de lucru

Diplomă de participare

Coffee break, snacks

Masa de prânz

 

 

 

 

Vă informăm despre următoarele reguli :

Din motive organizatorice plătile făcute pentru acest curs NU vor putea  fi returnate în cazul în care nu mai puteți participa indiferent de motiv.

 

 

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu dumneavoastra.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri