VERY BRAZILIAN MASTER CLASS DIEGO LOZANO

Data: 2017-11-15 23:15
Durata: 3 zile
Data:
2017-11-15 23:15
Categoria:
Curs Cofetar
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
0
Pret:
750 EURO
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

Notice: LA ACEST CURS TOATE LOCURILE SUNT EPUIZATE !!!

Diego Lozano ne propune un program de curs despre TENDINTE IN COFETARIA MODERNA !!

 

Numar maxim de locuri :16

VERY BRAZILIAN Passtry Art Master Class este un curs complex despre TENDINTE IN COFETARIA MODERNA  care va fi sustinut de cunoscutul pastry chef brazilian Diego Lozano pentru a doua oara in Bucuresti la invitatia Horeca School.

 

 

                     

Diego Lozano ne propune un program complex pe parcursul celor trei zile de curs, trecand printr-o gama variata de tehnici, de la aluatul oparit la glazuri oglinda, creme aerate si combinatii de texturi si arome inedite. Vom folosii ingrediente 100% naturale si vom lucra impreuna cu Chef Diego Lozano toate produsele de la zero.

TEMATICA CURSULUI

  •  Macadamia Chocolate Affair - un amestec delicios de nuci macadamia cu ciocolata cu lapte si caramel

  •  So Soft - un regal al aromelor exotice de nuca de cocos, fructul pasiunii si banana, decorat cu floare de ciocolata
  •  Coffee & Walnuts - miezul de nuca si cafeaua sunt clasici, insa de aceasta data Diego pluseaza si cu o aroma delicata de caise
  •  Orange Marzipan - o combinatie intre delicatetea marzipanului si aroma inconfundabila de portocala, intr-un tort al carui decor impresioneaza prin conrastele puternice
  •  Beet and Raspberry - cand credeai ca le-ai vazut si gustat pe toate, Diego ne propune un tort cu zmeura si sfecla rosie pe un pat crocant cu susan. Ce poate fi mai incitant de atat pentru papilele gustative?!
  •  Intuition - scortisoara, mere,le, perele si caramelul compun un tort cu aroma de toamna tarzie
  •  From Beans to Cake - un tort ce ne poarta pasii pe drumul pe care il parcurg boabele de cacao din pom pana la stadiul de tableta, cuprinzand cele trei tipuri de ciocolata consacrate: alba, neagra si cu lapte sub diverse forme
  •  Fresh Delight - o combinatie indrazneata de lamaie si menta intr-un tort ce promite sa ne faca papilele gustative sa tresalte
  •  Red Pistachio - fisticul e un gust extrem de indragit, iar Diego ne propune sa il combinam cu aroma inconfundabila a capsunelor si a susanului
  • Apple - marul cel de toate zilele straluceste in acest tort, alaturi de caramel si alune de padure
  •  Bahia - acest tort ne duce cu gandul la tara de origine a lui Diego Lozano, Brazilia, avand in compozitia lui cupuacu, un fruct tropical al carui gust ne duce cu gandul la banana si pere si al carui miros indica spre ananas si ciocolata
  •  Very Brazilian - aventura braziliana continua cu tort cu Brigadeiro, deja celebrele bomboane
  •  Raspberry and Peaches - sarim de la ciocolata si Bridageiro la un tort mult mai fresh care imbina cu succes aroma delicata a piersicilor cu gustul minunat al zmeurii
  •  Orange Pistachio - fisticul e o aroma foarte versatila, motiv pentru care o vedem acum combinata cu portocala intr-o reteta ce include frangipane si muuuulta portocala
  •  Macarons - cu Brigadeior de pacoca (un amestec de arahide, zahar si sare), cu Jambu (cunoscut si sub numele de guava) si cu Grumixama (un fruct specific Braziliei)

Durata cursului: 3 zile

Data cursului: 15-16-17 Noiembrie 2017

Locatia: Horeca School, str Latina nr 6 Bucuresti

Nr. Participanti 16

Nivel: de la mediu la avansat, cursul se adreseaza atat pasionatilor de arta cofetariei cat si profesionistilor

Costul cursului:
750 euro cu plata 40% la inscriere si 60% pana pe 15 Septembrie 2017

675 euro Early Booking cu plata integrala pana la 30 iulie: 10 % discount

Costul include:

- ingrediente,

- suport de curs cu retetele, in limba romana si engleza

- realizarea impreuna cu chef Diego Lozano a unui numar de 15 retete, curs hands-on

- coffe, water, snacks bar 

- masa de pranz

- degustarea preparatelor la final

Detalii si inscrieri la tel: 0730882288 sau e-mail: olguta.oana@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri